Рецепт Перець, запечений з фетою
Содержание
Рецепт Перець, запечений з фетою
Інгредієнти для «Перець, запечений з фетою»:
Перець болгарський (солодкий червоний) — 1 кг
Фета — 300 г
Жовток яєчний — 2 шт
Сир твердий — 30 г
Йогурт (натуральний) — 2 ст. л.
Оливкова олія — 2 ст. л.
Петрушка (рубана) — 2 ст. л.
Орегано (0, 5-1ст.л) — 1 ст. л.
Сіль за смаком
Перець чорний — за смаком
Час приготування: 35 хвилин
Кількість порцій: 4
Рецепт «Перець, запечений з фетою»:
- Вимити і обсушити перці. Змастити їх маслом і викласти на деко
- Максимально розігріти духовку, якщо є-включити гриль. Запекти перці до підпалин. Хвилин 7-10. Вийняти, остудити.
- Надрізати кожен перець збоку, і акуратно видалити насіння, не чіпаючи плодоніжки.
- Для начинки скласти в миску фету, яєчні жовтки, йогурт, масло, що залишилося, орегано і петрушку. Поперчити (з сіллю обережно, я її не додаю, фета і так досить солона)
- Перемішати все міксером до однорідності
- Наповнити цією начинкою перці і викласти їх на деко, застелене пергаментом. Прибрати на 30 хвилин в холодильник, щоб начинка ущільнився.
- Дістати перці з холодильника, посипати натертим твердим сиром
- Запікати в духовці близько 25 хвилин при температурі 190 градусів. Злегка остудити і подавати
- Перці готові, смачно і в теплом, і в холодному вигляді. Смачного!
По теме: ( из рубрики Рецепти Овочеві Закуски )