2907 Рецепт Перець, запечений з фетою

Рецепт Перець, запечений з фетою


Рецепт Перець, запечений з фетою

Інгредієнти для «Перець, запечений з фетою»:

Перець болгарський (солодкий червоний) — 1 кг
Фета — 300 г
Жовток яєчний — 2 шт
Сир твердий — 30 г
Йогурт (натуральний) — 2 ст. л.
Оливкова олія — ​​2 ст. л.
Петрушка (рубана) — 2 ст. л.
Орегано (0, 5-1ст.л) — 1 ст. л.
Сіль за смаком
Перець чорний — за смаком

Час приготування: 35 хвилин

Кількість порцій: 4

Рецепт «Перець, запечений з фетою»:

  1. Вимити і обсушити перці. Змастити їх маслом і викласти на деко
  2. Максимально розігріти духовку, якщо є-включити гриль. Запекти перці до підпалин. Хвилин 7-10. Вийняти, остудити.
  3. Надрізати кожен перець збоку, і акуратно видалити насіння, не чіпаючи плодоніжки.
  4. Для начинки скласти в миску фету, яєчні жовтки, йогурт, масло, що залишилося, орегано і петрушку. Поперчити (з сіллю обережно, я її не додаю, фета і так досить солона)
  5. Перемішати все міксером до однорідності
  6. Наповнити цією начинкою перці і викласти їх на деко, застелене пергаментом. Прибрати на 30 хвилин в холодильник, щоб начинка ущільнився.
  7. Дістати перці з холодильника, посипати натертим твердим сиром
  8. Запікати в духовці близько 25 хвилин при температурі 190 градусів. Злегка остудити і подавати
  9. Перці готові, смачно і в теплом, і в холодному вигляді. Смачного!
Читайте ще:  Рецепт Кабачки, запечені з помідорами і зеленню
По теме: ( из рубрики Рецепти Овочеві Закуски )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top