Кабачки, фаршировані сиром і куркою
1466 Кабачки, фаршировані сиром і куркою

Кабачки, фаршировані сиром і куркою


Кабачки, фаршировані сиром і куркою

Інгредієнти для «Кабачки, фаршировані сиром і куркою»:

Кабачок (невеликі, по 400 г) — 2 шт
Філе куряче (готове відварене або запечене) — 130 г
Сир — 150 г
Помідор — 1 шт
Яйце куряче — 1 шт
Часник — 1 зуб.
Зелень (кріп, базилік)
сіль
Перець чорний
Сир твердий — 30 г

Рецепт «Кабачки, фаршировані сиром і куркою»:

  1. Нарізати готове відварене або запечене куряче філе.
  2. Змішати сир, куряче м’ясо, нарізаний помідор. З помідора я знімаю шкірку, але це не обов’язково. Додати яйце і нарізану зелень, добре підходить кріп і базилік. Додати пропущений через прес зубчик часнику. Посолити, поперчити.
  3.  Кабачки розрізати вздовж. Акуратно ложкою вийняти серцевину. Якщо кабачки молоденькі, а насіння зовсім маленькі, серцевину можна порубати ножем і додати в фарш — начинка буде соковитіше. Нафарширувати «човники».
  4.  Підготовлені кабачки викласти в форму, налити на дно трохи води, закрити форму кришкою або фольгою і запікати в духовці 30 хв при 180 гр. Таким чином кабачки не висохнуть, а приготуються і залишаться м’якими. Потім кришку (фольгу) зняти, посипати кабачки натертим сиром і запікати ще 10-15 хв.
  5. Смачного!
Читайте ще:  Закусочні квасолеві тістечка з оладок
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Овочеві Закуски)
Сейчас читают:
Top