3494 Рецепт Салат зі сироїжок

Рецепт Салат зі сироїжок


Рецепт Салат зі сироїжок

Інгредієнти для «Салат зі сироїжок»:

Гриби (тільки сироїжки) — 200 г
Вода (орієнтовно) — 1 л
Сіль — 1 ст. л.
Цибуля ріпчаста (і зелений можна додати)
Кріп
Часник
Помідор — 1 шт
Масло рослинне (для заправки салату) — 3 ст. л.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 4

Рецепт «Салат зі сироїжок»:

  1. Свіжозібрані сироїжки залити холодною водою і поставити ненадовго відмокнути.
  2. Грибочки почистити, добре промити (намагатися не кришити їх дрібно), порізати на шматочки і залити водою. Посолити.
  3. Поставити на вогонь і довести до кипіння. Варити на повільному вогні 40 хвилин.
  4. Після закінчення часу, злити воду з грибів через друшляк. Можна трохи промити кип’яченою водою. Дати гарненько стекти рідини.
  5. В цей час зелень дрібно порубати, цибулю ріпчасту порізати кубиками або тонкими півкільцями. Все це додати в гриби. Туди ж видавити часник (за смаком — у мене півзубчіка пішло). І посолити за смаком. Так, грибочки ми відварили в підсоленій воді, але зелень не солона і гриби після промивання теж можуть бути пріснуватими. Так що спробувати гриб і підсолити, якщо захочеться.
  6. Додати рослинне масло і перемішати. На цьому етапі можна зупинитися і відмінна закусочка готова! Залишилося тільки охолодити і можна їсти.

Але якщо у вас є помідори, то дуже раджу порізати її кубиками і додати в салат, виходить ще цікавіше і смачніше!

Читайте ще:  Кабачки, фаршировані сиром і куркою
По теме: ( из рубрики Рецепти Овочеві Закуски )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top