2818 Рецепт Вершкові печериці в духовці цілком

Рецепт Вершкові печериці в духовці цілком


Рецепт Вершкові печериці в духовці цілком

Інгредієнти для «Вершкові печериці в духовці цілком»:

Печериці — 400 г
Масло вершкове — 30 г
Соєвий соус — 4 ст. л.
Майонез — 3 ст. л.
Часник — 3 зуб.
сіль
приправа

Читайте также: Прическа в стиле помпадур, мастерим помпезную укладку

Рецепт «Вершкові печериці в духовці цілком»:

  1. Беремо необхідні продукти. Печериці очищаємо від сміття, якщо є темно-коричневі плями, акуратно зчищають ножем.
  2. У посуді перемішуємо всі інгредієнти. Вершкове масло попередньо розтоплюємо. Ми залишаємо цю справу маринуватися мінімум на півгодини. Якщо є час, краще більше, в ідеалі взагалі на ніч.
  3. Далі викладаємо в будь-яку форму для запікання або сковороду. Закидаємо розігріту до 200 градусів духовку на 30-35 хвилин.
  4. Виймаємо з духовки гриби і насолоджуємося ніжним вершковим смаком. Ця страва може бути як відмінний гарнір, так і самостійну страву. Смачного.
Читайте ще:  Ікра морквяна
По теме: ( из рубрики Рецепти Овочеві Закуски )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top