Ікра морквяна
1507 Ікра морквяна

Ікра морквяна


Ікра морквяна

Інгредієнти для «Ікра морквяна»:

Морква — 1 кг
Цибуля ріпчаста — 1 кг
Помідор — 1 кг
Часник — 8 зуб.
Перець чилі — 1 шт
сіль
Олія — ​​4 ст. л.

Рецепт «Ікра морквяна»:

  1. Моркву натерти на крупній тертці.
  2. Цибулю порізати дрібними кубиками.
  3. Дрібно порізати помідори.
  4. Перець звільнити від насіння і перегородок, дрібно порізати.
  5.  Зубчики часнику розчавити чеснокодавкою.
  6.  У каструлі з товстим дном розігріти олію, обсмажити цибулю до прозорості, додати моркву, смажити до м’якості.
  7.  Потім викласти помідори і перець, посолити, перемішати, тушкувати під кришкою на невеликому вогні, поки ікра не стане практично однорідною, коли ви не зможете відрізнити інгредієнти один від одного. Хоча, якщо з помідорів не відкинеш шкурку, вони все одно будуть вкрапленнями, але це не заважає смаку.
  8. Додати роздавлений часник, перемішати, зняти з плити. Викладати ікру гарячою в скляні банки, банки міцно закрити, перевернути, накрити рушником і дати постояти добу. Через добу можна пробувати. Тільки без фанатизму, а то на Новий рік нічого не залишите!
  9.  Подавати можна в тарталетках, на шматках житнього хліба …
Читайте ще:  Гарнір з кабачків "Літній"
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Овочеві Закуски)
Сейчас читают:
Top