827 Щука фарширована з селерою і каперсами

Щука фарширована з селерою і каперсами


Щука фарширована з селерою і каперсами

Інгредієнти для «Щука фарширована з селерою і каперсами»:

Щука (1-1,5 кг. Шкіра риби з головою і м’ясо, зняте з тушки.) — 1 шт
Морква (Одна в фарш, одна — для запікання) — 2 шт
Цибуля ріпчаста (Цибулини середніх розмірів. Дві в фарш, дві — для запікання) — 4 шт
Молоко — 150 мл
Батон — 3 скибки.
Яйце куряче — 1 шт
Селера черешкова — 2 шт
Каперси — 2 ст. л.
Приправа (для риби без солі) — 2 ст. л.
Вода — 200 мл
сіль
Перець чорний
Олія — ​​2 ст. л.

Рецепт «Щука фарширована з селерою і каперсами»:

  1. Підготувати всі зазначені інгредієнти. Пропускаю процес зняття шкіри з риби. Той, хто готував фаршировану рибу, знає як це робити. А хто вперше хоче приготувати її, знайдіть в Інтернеті відео та подивіться. Це краще, ніж описувати процес словами (не завжди можна доступно пояснити). Якщо залишаєте голову (з головою риба виглядає красивіше), то треба вийняти зябра. Будьте обережні, тому, що у щуки вони дуже жорсткі і колючі. Подрежьте їх ножицями у підстав і тоді виймайте. В голову влазить багато начинки.
  2. У теплому молоці замочити шматочки батона. Обсмажити дрібно порізану цибулю і терту на крупній тертці моркву на рослинному маслі. М’ясо щуки, зняте з кісток, спюріровать блендером до однорідності (або пропустити кілька разів через м’ясорубку). Додати до рибного фаршу віджатий батон, пасеровані цибулю з морквою і ще раз збити блендером.
  3. Фарш посолити, поперчити і приправити за смаком (спеції для риби краще використовувати ті, в складі яких немає солі), додати яйце.
  4. Стебла селери дрібно порізати, з каперсів злити рідину. Додати в фарш і все добре перемішати.
  5. Розкласти шкурку щуки і наповнити її фаршем, починаючи з хвоста.
  6. Зашити розріз на черевці простою ниткою, стягуючи шкіру. Що залишився фарш покласти в голову щуки.
  7. Надати щуці форму і трохи зігнути її, щоб помістилася на деку. Решта цибулю і моркву крупно порізати і укласти поруч з рибою.
  8. У склянці гарячої води розмішати 1 ложку приправ для риби і дрібку солі. Залити овочі, щоб вода тільки покривала їх. Щуку змастити олією. Поставити деко з фаршированої щукою в розігріту до 175-180 градусів духовку на 1 годину і 15-25 хвилин (залежить від величини щуки).
  9. Фаршированої щуки дати охолонути на деку, потім перекласти її на блюдо.
  10. Смачного!
Читайте ще:  Рецепт Горбуша з картоплею "На бережку"
По теме: ( из рубрики Рецепти Риби )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top