Рецепт Морквяний пиріг Starbucks
Рецепт Морквяний пиріг Starbucks
Інгредієнти для рецепта Морквяний пиріг Starbucks
Яйце куряче — 4 шт
Цукор — 1 скл.
Олія — 3/4 скл.
Горіхи волоські — 1 скл.
Перець духмяний — 1 ч. Л.
Кориця — 1 ч. Л.
Морква — 3 шт
Розпушувач тесту — 10 г
Ванільний цукор — 5 г
Борошно цільнозернове (грубого помелу) — 0,5 скл.
Борошно пшеничне — 1,5 скл.
Цукрова пудра (для обсипання)
- Змішати в мисці яйця з цукром ретельно міксером до утворення білої піни (4-5 хвилин). Додати рослинне масло і перемішати.
- Волоський горіх подрібнити ножем, але не дрібно і всипати в масу. Додати запашний перець, корицю і натерту на крупну тертку моркву.
- Перемішати всі гарненько ложкою і далі додати інші сухі ігнредіенти (розпушувач, ванільний цукор, борошно двох видів).
- Все добре перемішати і вилити у форму для випічки, змащену вершковим маслом і злегка присипану борошном. Випікати в духовці 40 хвилин при температурі 180 градусів.
- Коли пиріг спікся духовку вимкнути і відкрити двері, щоб жар виходив поступово і пиріг остигав, перебуваючи в теплі. Остиглий пиріг посипати цукровою пудрою і подавати до чаю. Смачного!
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )