Рецепт Бісквіт «Паличка-виручалочка»
Рецепт Бісквіт «Паличка-виручалочка»
Інгредієнти для рецепта Бісквіт «Паличка-виручалочка»
Борошно пшеничне — 3 ст. л.
Крупа манна — 3 ст. л.
Майонез — 2 ст. л.
Яйце куряче — 2 шт
Цукор (0,5- 1 склянка цукру (за смаком)) — 0,5 скл.
Сода (гашеного (можна розпушувачем замінити)) — 0,5 ч. Л.
- З’єднати всі інгредієнти
- перемішати
- Я форму змастила слив. маслом
- Поставити в розігріту духовку, в районі 180-200%, випікати хвилин 20-25-30 хвилин (у мене 20) Духовку не відкривати! Інакше бісквіт трохи осяде.
- Цей ніжний бісквіт можна взяти за основу, розрізати навпіл, промазати будь-яким кремом, горішки, родзинки, цукати сміливо додавайте в тісто!
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )