541 Рецепт Яблучний пиріг з сирного тіста

Рецепт Яблучний пиріг з сирного тіста


Рецепт Яблучний пиріг з сирного тіста

Інгредієнти для рецепта Яблучний пиріг з сирного тіста

Борошно пшеничне — 250 г
Масло вершкове — 200 г
Сир (у мене був звичайний м’який, що не крупінчатий, сир в пачці) — 200 г
Сіль — 1 пучку.
Ванільний цукор (я просто додала 1 ст.л. цукру і ванілін) — 1 пакет.

заливка

Борошно пшеничне — 2 ст. л.
Крупа манна — 2 ст. л.
Цукор (тут можна менше або трохи більше, — на ваш смак) — 1 скл.
Сливки (у мене був питної ягідний йогурт) — 250 мл

начинка

Яблуко (краще брати кисло-солодкі) — 3 шт
Джем (в ідеалі абрикосовий або апельсиновий, але можна будь-який, для змазування пирога)
Сік лимонний — 3 ст. л.

  1. Спочатку приготуємо тісто, — замішується воно приблизно як пісочне, в миску просіваємо борошно, нарізаємо кубиками масло, додаємо сир і ванільний цукор
  2. Все перемішуємо, намагаючись особливо не старатися, скачуємо тісто в кулю. Якщо у вас звичайний сир, як у мене, і буде сухувато, можете додати трохи йогурту, щоб тісто сформувалося. Закрити плівкою і поставити в холодильник на 30-60 хвилин-обов’язковий крок!
  3. Підготуємо яблука, у мене зелені кисло-солодкі.
  4. Яблука очистити, видалити серцевину з насінням і нарізати кружальцями. Сбризгівая лимонним соком, скласти в миску
  5. Через певний час дістаємо наше тісто, і руками, посипаними борошном, розподілимо його за формою (у мене на цей раз був деко, застелене пергаментом. Одного разу робила на пів-порції, тоді використовувала круглу форму для випічки), формуючи невеликі бортики. Ставимо в попередньо розігріту до 200 ° С духовку на 20 хвилин.
  6. Поки випікається основа, підготуємо нашу заливку, — в мисці змішаємо сухі інгредієнти, — цукор, борошно і манку
  7. Додамо йогурт і все ретельно перемішати
  8. Через 20 хвилин дістаємо нашу основу (я в цей раз поспішала, і майже не витримала тісто на холоді, в результаті чого під час випічки воно почало здуватися, довелося терміново робити проколи вилкою)
  9. Яблучні заготовки викладаємо на тісто внахлест, як лусочки, ну або як вам більше подобається)
  10. Заливаємо зверху заливкою і знову відправляємо в духовку на 30-40 хвилин, дивіться по своїй духовці!
  11. У готового пирога верх повинен підрум’яниться і заливка добре схопитися
  12. Ще гарячий пиріг змащуємо джемом
  13. Трохи охолоджуємо і обережно викладаємо на тацю.
Читайте ще:  Сирна випічка "Пухова"
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top