Рецепт Пісочний пиріг з сиром і малиною
Рецепт Пісочний пиріг з сиром і малиною
Інгредієнти для рецепта Пісочний пиріг з сиром і малиною
тісто
Яйце куряче — 2 шт
Масло вершкове — 100 г
Цукор — 3 ст. л.
Розпушувач тіста — 2 ч. Л.
Борошно пшеничне — 300 г
сирна начинка
Малина (Можна взяти заморожену) — 300 г
Сметана — 1 скл.
Цукор — 120 г
Яйце куряче — 1 шт
Сир — 400 г
Крохмаль (з гіркою) — 2 ч. Л.
- М’яке вершкове масло розтерти з цукром
- Додати яйця і гарненько перемішати в однорідну масу. Можна скористатися міксером, але я робила все виделкою.
- Борошно просіяти і змішати з розпушувачем
- Замісити м’яке тісто
- Розподілити по формі, формуючи бортики. (У мене форма 21 см діаметру) Можна взяти ширше, але тоді пиріг вийде менш високим. Форму з тістом поставимо в холодильник, на час, поки будемо робити начинку
- Сирна начинка: Тут зовсім все просто) Цукор, сир, сметану, яйця, ванілін і крохмаль збити занурювальним блендером.
- Якщо ж у вас немає блендера, тоді протріть сир через дрібне сито і змішайте з усіма іншими інгредієнтами.
- Форму з тістом дістаємо з холодильника, вливаємо начинку і викладаємо зверху малину (можна брати будь-які ягоди)
- Пиріг відправляємо в духовку на 50 хвилин, печемо при 180 ‘З
Коли пиріг буде готовий, не ріжте його гарячим. Дайте повністю охолонути, тоді він дуже добре схопиться.
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )