3095 Рецепт Тарт "Літо"

Рецепт Тарт «Літо»


Рецепт Тарт «Літо»

Інгредієнти для «Тарт» Літо «»:

бісквіт

Молоко — 30 г
Масло вершкове — 30 г
Яйце куряче — 1 шт
Цукор — 40 г
Борошно пшеничне / Борошно — 60 г
Цедра лимона — 1/2 шт
Розпушувач тесту — 4 г

полуничне желе

Полуниця — 140 г
Цукор — 20 г
Желатин — 4 г
Вода — 20 г

лимонне желе

Вода — 400 мл
Цукор — 3 ст. л.
Желатин (листовий) — 18 г
Сік лимонний  — 3 ст. л.
Сироп кленовий — 2 ст. л.

мус

Цукор — 2 ст. л.
Сливки (33%) — 160 мл
Желатин — 3 г
Вода — 15 г

пропитка

Цукор — 10 г
Вода — 5 г
Сік лимонний  — 0.5 ст. л.
Полуниця — 25 шт

Рецепт «Тарт» Літо «»:

  1. Лимонний бісквіт. Вершкове масло кімнатної температури збити з цукром, додати яйце, збити
  2. Окремо змішати борошно і розпушувач. У яєчно-масляну суміш влити молоко, розмішати, потім лимонний сік . Акуратно вмішати борошно і цедру лимона.
  3. Випікати у формі діаметром 18 см, температура 170 до сухої шпажки. Остудити на решітці.
  4. Просочити пропиткою — змішати гарячу воду, цукор і лимонний сік до розчинення.
  5. Замочити желатин. Всього для рецепта нам знадобиться 18 г листового желатину і 7 г сипучого. Листовий потрібно замочувати в холодній воді безпосередньо перед вживанням (максимум за 10 хвилин). Порошковий згідно з інструкцією на упаковці, як правило не менше півгодини.
  6. Полуничне желе. Ягоди полуниці збити блендером до пюреообразного стану. Додати цукор, проварити до закипання і додати підготовлений желатин.
  7. Кільце або форму діаметром 12-13 см затягнути харчовою плівкою. Вилити полуничне желе, охолодити, потім заморозити.
  8. Мус. Охолоджені вершки збити з цукром до розчинення цукру .. Желатин розігріти в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Відкласти пару столових ложок збитих вершків в желатин, розмішати і ввести назад в основну масу вершків. Продовжити збивання до м’яких піків. Викласти на полуничне желе. Заморозити.
  9. Лимонне желе. Воду, цукор і кленовий сироп нагріти до розчинення цукру, довести до кипіння. Додати лимонний сік. Обов’язково спробуйте — у всіх різні відчуття кислоти, мені вистачило 2 ст. л. Додати желатин.
  10. Кільце діаметром 18 см затягнути харчовою плівкою, боки прокласти ацетатної стрічкою, укласти бісквіт. Свіжу цілу полуницю вимити, обсушити паперовим рушником. Укласти на бісквіт. Залежно від розміру ягід вам може знадобитися більше або менше.
  11. Тепер майбутнє лимонне желе необхідно охолодити до 9 градусів. Швидше за все це зробити на крижаній бані, постійно помішуючи для рівномірного охолодження.
  12. Коли суміш придбає консистенцію гелю, налити трохи на бісквіт і прибрати в холодильник хвилин на 5-10.
  13. Далі кладемо заморожену вставку, мусом вгору і заливаємо рештою лимонним желе. Якщо желе вже встигло схопитися, його можна трохи підігріти в мікрохвильовці. Прибрати в холодильник до розморожування вставки — 2-3 години.
Читайте ще:  Рецепт Перевернутий пиріг «Бурштинова черемха»
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top