Рецепт Ягідний бісквітний пиріг
2915 Рецепт Ягідний бісквітний пиріг

Рецепт Ягідний бісквітний пиріг


Рецепт Ягідний бісквітний пиріг

Читайте также: Журнал интересных новостей

Інгредієнти для «Ягідний бісквітний пиріг»:

Яйце куряче — 6 шт
Борошно пшеничне / Борошно — 170 г
Цукор — 170 г
Черешня — 170 г
Цедра апельсина — 1 ст. л.
Сіль — 1 пучку.
Олія — ​​1 ч. Л.

Рецепт «Ягідний бісквітний пиріг»:

  1. Яйця (С1) змішати з цукром. Збити на найпотужніших оборотах міксера до збільшення маси в 4-5 разів. Краще взяти цукор дрібний — процес збивання пройде швидше і легше. Яйця повинні бути холодними. Якщо яйця великі (С0), досить буде п’яти штук, якщо ж зовсім дрібні (С2), краще взяти 7 шт.
  2. Борошно просіяти, змішати з сіллю.
    У три — чотири прийоми вмішати в яєчно — цукрову масу. Перемішувати тісто широкої лопаткою, рухами від низу до верху, як би складаючи тісто, акуратно, але ретельно і досить швидко.
  3. Чашу МВ змастити олією. Акуратно вилити в неї тісто.
  4. Поверх тесту розкласти апельсинову цедру. (Цедру зняти за допомогою овочерізки або просто натерти її на терці)
  5. З черешні видалити кісточки. Викласти рівномірно ягоди на тісто. Якщо ви хочете, щоб ягоди були розподілені по всьому об’єму тіста, злегка обваляйте їх у борошні. Мені ж цікаво, коли всі ягоди виявляються вгорі пирога. В такому випадку пиріг можна розрізати навпіл, не пошкодивши ягоди, і прошарувати його кремом.
  6. Замість черешні можна готувати пиріг з вишнею. Заморожені ягоди попередньо потрібно повністю розморозити і ретельно обсушити — зайва волога зіпсує структуру бісквіта.
  7. Вибрати режим ВИПІЧКА, виставити час 60 хвилин.
  8. Після звукового сигналу відкрити чашу МВ. Перевірити готовність пирога дерев’яної шпажкою. Остудити пиріг хвилин 15 в чаші.
Читайте ще:  Швидкий пиріг

Потім вийняти його з чаші і остудити повністю.
А далі … справа вашого смаку і уяви. Можна розрізати пиріг на два або три коржа (висота пирога в 7 см легко дозволяє це зробити) і промазати його вашим улюбленим кремом. Можна просочити пиріг сиропом, залити цукрової або шоколадною глазур’ю … Одним словом, величезний простір для фантазії.

Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Пирогів)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

два × три =

Сейчас читают:
Top