917 Пісочний пиріг з крем-фреш

Пісочний пиріг з крем-фреш


Пісочний пиріг з крем-фреш

Інгредієнти для «Пісочний пиріг з крем-фреш»:

Цукор (+2 Ст. Л.) — 100 г
Масло вершкове (+ 1 ст.л. для форми. Холодне) — 200 г
Борошно пшеничне — 300 г
Яйце куряче (1 в тісто; 3 в кремову заливку) — 4 шт
Слива (Або яблуко, груша, абрикос, ревінь на вибір) — 500 г
Крем фреш (Creme fraiche) — 300 г
Ванільний цукор — 1 пакет.
Мигдаль (Мигдальні листя або будь-які інші горіхи за смаком) — 3 ст. л.

Рецепт «Пісочний пиріг з крем-фреш»:

  1.  Підготувати необхідні інгредієнти
  2.  З 100 г цукру, слив. масла, борошна і 1 яйця замісити пісочне круте тісто. Загорнути в плівку і залишити в холодильнику на 30 хвилин.
  3.  За цей час підготувати фрукти. У мене слива. Нарізати шайбочками або часточками або шматочками, я залишила половинки.
  4.  Тісто викласти за допомогою качалки в, змащену маслом, роз’ємну форму. Бока пирога зробити приблизно на 3 сантиметри у висоту. Проткнути виделкою поверхню тесту.
  5. Зверху викласти фрукти.
  6.  Для заливки змішати крем фреш, 2 ст. л цукру, ванільний цукор і 3 яйця.
  7.  Залити пиріг заливкою. І посипати мигдальними пелюстками або іншими горіхами. Випікати 50 -60 хвилин в розігрітій до 175 ° С духовці.
  8. Дістати пиріг і залишити в формі ще 15 хвилин. Потім акуратно звільнити пиріг від форми і залишити до повного охолодження.
Читайте ще:  Рецепт Фруктовий вінок на дріжджовому тесті
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )
Роздiли
Top