3007 Рецепт Пиріг з червоною і чорною смородиною

Рецепт Пиріг з червоною і чорною смородиною


Рецепт Пиріг з червоною і чорною смородиною

Читайте также: Отеки при беременности: что делать и как от них избавиться

Інгредієнти для «Пиріг з червоною і чорною смородиною»:

тісто

Йогурт (натуральний 3,5%) — 150 г
Масло вершкове (м’яке) — 50 г
Розпушувач тесту — 7 г
Борошно кукурудзяне — 50 г
Сіль (щіпка)
Яйце куряче (кімнатної температури) — 2 шт
Ванільний цукор (8г) — 1 пакет.
Борошно пшеничне / Борошно — 200 г
Смородина чорна — 100 г
Смородина червона — 100 г
Цукор — 140 г

додатково

Джем (будь-який) — 1/2 ст. л.
Цукрова пудра — 1/2 ст. л.
Крупа манна (для форми) — 1 ст. л.
Масло вершкове (для змащування форми) — 10 г

Рецепт «Пиріг з червоною і чорною смородиною»:

  1. Роз’ємну форму 22-24 см застелити пекарським папером. Змастити маслом дно і боки форми, можна присипати борошном або манною крупою. Включити духовку на розігрів до 180С.
  2. У чаші міксера збити м’яке масло з цукром і ванільним цукром до пишного стану.
    Додавати по одному яйцю, кожен раз збиваючи. Влити йогурт, збити.
  3. Змішати кукурудзяну і пшеничну муку, сіль, розпушувач тіста.
    Просіюєм, додаючи частинами в олійно-яєчно -йогуртовую суміш.
  4. Ягоду помити, просушити, очистити від гілочок і хвостиків. Додати в тісто.
    Акуратно перемішати лопаткою.
  5. Форму заповнити тістом, виливати в центр, розрівняти.
    Випікати в розігрітій духовці 35-45 хв. до сухої скіпки (стежте за своєю духовкою).
  6. Звільнити пиріг з форми і остуджувати на решітці.
    Джем зігріти в сотейнику.
  7. Охолождений пиріг змастити джемом. Присипати цукровою пудрою.
Читайте ще:  Кростата з лимонним кремом
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top