Рецепт Томатний джем з пекучим перцем
Содержание
Рецепт Томатний джем з пекучим перцем
See also: Regular Bugatti Veyron Maintenance Work Is Insanely Complex
Інгредієнти для «Томатний джем з пекучим перцем»:
Помідор — 1,8 кг
Цукор — 1,5 кг
Перець червоний пекучий — 2 шт
Базилік — 1 Пуч.
Сіль — 1 ч. Л.
Оцет ((винний)) — 25 мл
Коньяк — 25 мл
Крохмаль ((кукурудзяний)) — 2 ст. л.
Вода — 2 ст. л.
Рецепт «Томатний джем з пекучим перцем»:
- Помідори порізати кубиками (з шкіркою і насінням). Засипати цукром і поставити на повільний вогонь. Помішувати до розчинення цукру. Додати сіль.
- Перець порізати дрібними кубиками. У мене перець пекучий, але зелений (незрілий).
- Додаємо оцет і продовжуємо варити.
- Дрібно ріжемо базилік і в джем відправляємо.
- Проварюємо 30 хв, в кінці додаємо коньяк і залишаємо остигати. Я зазвичай проварюю кілька разів по 15-20 хв, постійно помішуючи, перевіряю готовність в охолодженому вигляді.
- Для тих, хто хоче отримати густий джем, рекомендую розчинити крохмаль у воді, вилити в гарячий джем і проварити до загустіння.
- Джем розлити в стерильні банки.
По теме: ( из рубрики Рецепти Варення )