3097 Рецепт Томатний джем з пекучим перцем

Рецепт Томатний джем з пекучим перцем


Рецепт Томатний джем з пекучим перцем

See also: Regular Bugatti Veyron Maintenance Work Is Insanely Complex

Інгредієнти для «Томатний джем з пекучим перцем»:

Помідор — 1,8 кг
Цукор — 1,5 кг
Перець червоний пекучий — 2 шт
Базилік — 1 Пуч.
Сіль — 1 ч. Л.
Оцет ((винний)) — 25 мл
Коньяк — 25 мл
Крохмаль ((кукурудзяний)) — 2 ст. л.
Вода — 2 ст. л.

Рецепт «Томатний джем з пекучим перцем»:

  1. Помідори порізати кубиками (з шкіркою і насінням). Засипати цукром і поставити на повільний вогонь. Помішувати до розчинення цукру. Додати сіль.
  2. Перець порізати дрібними кубиками. У мене перець пекучий, але зелений (незрілий).
  3. Додаємо оцет і продовжуємо варити.
  4. Дрібно ріжемо базилік і в джем відправляємо.
  5. Проварюємо 30 хв, в кінці додаємо коньяк і залишаємо остигати. Я зазвичай проварюю кілька разів по 15-20 хв, постійно помішуючи, перевіряю готовність в охолодженому вигляді.
  6. Для тих, хто хоче отримати густий джем, рекомендую розчинити крохмаль у воді, вилити в гарячий джем і проварити до загустіння.
  7. Джем розлити в стерильні банки.
Читайте ще:  Рецепт Грушеве варення з лимоном
По теме: ( из рубрики Рецепти Варення )

    Оставить отзыв

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

    *
    *

    Роздiли
    Top