Рецепт Пиріг із заварним кремом
Содержание
Рецепт Пиріг із заварним кремом
Інгредієнти для «Пирог з заварним кремом»:
Борошно кукурудзяне (Приблизно) — 80 г
Борошно пшеничне / Борошно (Приблизно) — 80 г
Яйце куряче — 2 шт
Ванільний цукор (Ванільна пудра з ваніллю) — 1 пакет.
Мед — 1,5 ст. л.
Масло вершкове — 25 г
Розпушувач тесту — 12 г
Крем Заварний купований (або заварний крем власного приготування))
Йогурт — 200 г
Читайте также: Оформление гражданства Украины. ПМЖ, ВНЖ
Рецепт «Пиріг із заварним кремом»:
1. Відокремити білки від жовтків. Збити до стійких піків білки з ванільною пудрою.
2. Жовтки збити, додати йогурт, мед, вершкове масло. Все збити до однорідної консистенції.
3. У жовтки додати просіяне кукурудзяне і пшеничне борошно, розпушувач. Акуратно перемішати. (Якщо дуже рідке тісто то додайте на свій розсуд ще трохи борошна, але тісто має бути не крутим, а приблизно як сметана )
4. Зробити заварний крем. Або традиційним способом, або використовувати для прискорення приготування, як я — заварний крем.
5. Потім акуратно вбити білки в суміш з борошном. Довести до однорідності.
6. Форму для випікання змастити вершковим маслом і присипати борошном.
7. Зверху акуратно по немногу виливати заварний крем, розподіляючи починаючи від центру.
Я вилила приблизно половину від отриманого крему, приблизно грам 100-150 гр. Зубочисткою зробити хоотічние руху, щоб крем змішався з основою з тіста.
8. Поставити на 20-25 хвилин при температурі 190 градусів. Як тільки заварний крем зарум’яниться — готово!
Смачно як теплим так і в холодному вигляді! У холодному вигляді мені сподобався більше)
Приємного!