Рецепт Фруктовий пиріг «Літній»
Содержание
Рецепт Фруктовий пиріг «Літній»
Інгредієнти для «Фруктовий пиріг» Літній «»:
тісто
Молоко — 125 мл
Яйце куряче — 1 шт
Сіль — 1 пучку.
Цукор — 80 г
Борошно пшеничне / Борошно — 370 г
Дріжджі (сухі) — 7 г
Масло вершкове — 70 г
начинка
Груша — 4 шт
Абрикос — 6 шт
Цукор — 2 ст. л.
Кориця — 1 ч. Л.
штрейзель
Цукор — 60 г
Борошно пшеничне / Борошно — 100 г
Масло вершкове — 90 г
Рецепт «Фруктовий пиріг» Літній «»:
- Для тіста: в мисці з’єднати тепле молоко, яйце, додати дрібку солі, цукор. Добре перемішати.
- Додати половину необхідної кількості борошна і дріжджі.
- Додати м’яке вершкове масло. Почати замішувати руками тісто, поступово додаючи другу частину борошна.
- Замісити гладке, м’яке тісто. Покласти в миску, накрити серветкою і залишити в теплому місці для підйому тіста на 2 години.
- Тісто підійшло. Обмять його.
- У застелену пергаментом і змащену олією форму (розмір 18 см х 25 см) викласти тісто, руками розподілити по всій поверхні, сформувавши невеликі бортики.
- Змішати в мисочці цукор і корицю.
- Рівномірно присипати тісто в формі коричневим цукром.
- Зверху розкласти фрукти, у мене — нарізані часточками груші й абрикоси.
- Для штрейзельной крихти: змішати в мисочці борошно і цукор.
- Додати шматочки холодного масла.
- Руками перетерти в крихту.
- Присипати всю поверхню пирога штрейзельною крихтою.
- Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин до рум’яної скоринки. Готовий пиріг виймаємо з духовки, даємо йому охолонути.
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )