3154 Рецепт Фруктовий пиріг "Літній"

Рецепт Фруктовий пиріг «Літній»


Рецепт Фруктовий пиріг «Літній»

Інгредієнти для «Фруктовий пиріг» Літній «»:

тісто

Молоко — 125 мл
Яйце куряче — 1 шт
Сіль — 1 пучку.
Цукор — 80 г
Борошно пшеничне / Борошно — 370 г
Дріжджі (сухі) — 7 г
Масло вершкове — 70 г

начинка

Груша — 4 шт
Абрикос — 6 шт
Цукор — 2 ст. л.
Кориця — 1 ч. Л.

штрейзель

Цукор — 60 г
Борошно пшеничне / Борошно — 100 г
Масло вершкове — 90 г

Рецепт «Фруктовий пиріг» Літній «»:

  1. Для тіста: в мисці з’єднати тепле молоко, яйце, додати дрібку солі, цукор. Добре перемішати.
  2. Додати половину необхідної кількості борошна і дріжджі.
  3. Додати м’яке вершкове масло. Почати замішувати руками тісто, поступово додаючи другу частину борошна.
  4. Замісити гладке, м’яке тісто. Покласти в миску, накрити серветкою і залишити в теплому місці для підйому тіста на 2 години.
  5. Тісто підійшло. Обмять його.
  6. У застелену пергаментом і змащену олією форму (розмір 18 см х 25 см) викласти тісто, руками розподілити по всій поверхні, сформувавши невеликі бортики.
  7. Змішати в мисочці цукор і корицю.
  8. Рівномірно присипати тісто в формі коричневим цукром.
  9. Зверху розкласти фрукти, у мене — нарізані часточками груші й абрикоси.
  10. Для штрейзельной крихти: змішати в мисочці борошно і цукор.
  11. Додати шматочки холодного масла.
  12. Руками перетерти в крихту.
  13. Присипати всю поверхню пирога штрейзельною крихтою.
  14. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин до рум’яної скоринки. Готовий пиріг виймаємо з духовки, даємо йому охолонути.
Читайте ще:  Шоколадно-горіховий пиріг з меренгою
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top