2803 Рецепт Пиріг з фореллю і картопляним пюре

Рецепт Пиріг з фореллю і картопляним пюре


Рецепт Пиріг з фореллю і картопляним пюре

Інгредієнти для «Пирог з фореллю і картопляним пюре»:

тісто

Борошно пшеничне / Борошно (+ — 1 ст.л.) — 400 г
Йогурт — 240 мл
Яйце куряче — 1 шт
Сіль — 1 ч. Л.
Цукор — 1 ч. Л.
Розпушувач тесту (з гіркою) — 1 ч. Л.
Олія — ​​1,5 ст. л.

начинка

Форель (філе) — 500 г
Пюре картопляне — 500 г
Цибуля ріпчаста — 2 шт
сіль
Олія — ​​1 ст. л.
Перець чорний
Цукор — 1/2 ч. Л.

додатково

Жовток яєчний — 1 шт
Вершки — 1 ч. Л.
кунжут

Рецепт «Пиріг з фореллю і картопляним пюре»:

  1. Змішати йогурт, яйце і сіль.
  2. Змішати в іншій мисці борошно, розпушувач, цукор. З’єднати обидві маси і замісити тісто.
  3. Влити в тісто рослинне масло і вмішати його. Тісто прибрати в пакет і в холодильник на 30 хвилин.
  4. У цей час приготувати начинку. Рибу обробити, видаливши шкіру і кістки, нарізати шматками.
  5. Злегка обсмажити шматки риби на сухій сковороді, викласти їх на блюдо, посолити.
  6. Обсмажити цибулю на рослинній олії, додавши цукор і чорний перець.
  7. Заздалегідь зварити картопляне пюре, заправивши його за своїм смаком. У мене сьогодні з морквою.
  8. Включити духовку на розігрів. Тісто розкачати на посипаній борошном робочому місці і викласти в форму, формуючи бортики. Форма зі знімними бортами 23 * 23 см ..
  9. На тісто викласти половину смаженої цибулі, розмістити рибу, лук, потім картопляне пюре.
  10. Змішати жовток і вершки, нанести на картопляне пюре. Прикрасити кунжутом.
  11. Випікати пиріг 15 хвилин при 200 градусах, потім прикрити фольгою і ще 25 хвилин при 180. Прибрати фольгу, підрум’янити під грилем 5 хвилин.
  12. Дати пирогу постояти 5 хвилин у формі, зняти борту, акуратно перенести в Блюда.
    Подати гарячим.
Читайте ще:  Яблучний пиріг "Прованс"
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top