2820 Рецепт Рис з часником і чорним кунжутом

Рецепт Рис з часником і чорним кунжутом


Рецепт Рис з часником і чорним кунжутом

Інгредієнти для «Рис з часником і чорним кунжутом»:

Рис (довгозерний) — 250 г
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Часник — 5 зуб.
Кунжут (чорний) — 1 ч. Л.
сіль
Вода — 600 мл
Олія — ​​3 ст. л.

Рецепт «Рис з часником і чорним кунжутом»:

  1. Дрібно посікти цибулю і часник. У сотейнику на середньому вогні розігріти 3 ст. л. рослинного масла. Кладемо цибулю і смажимо, помішуючи, близько 5 хвилин, до напівпрозорого стану.
  2. Додати рис і часник. Обсмажити близько 1 хвилини.
  3. Влити бульйон або воду, посолити за смаком. Довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму і готувати під кришкою до м’якості, близько 20-25 хвилин. В процесі, при необхідності, доливати трохи рідини.
  4. Готовий рис посипати кунжутом, перемішати і можна подавати.
Читайте ще:  Шоколадно-кавова вівсяна каша "Нічна"
По теме: ( из рубрики Рецепти Каша )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top