Рецепт Запечене яйце з помідором і ковбасою
Содержание
Рецепт Запечене яйце з помідором і ковбасою
Інгредієнти для «Запечене яйце з помідором і ковбасою»:
Помідор — 2 шт
Ковбаса — за смаком
Яйце куряче — 4 шт
Сметана (у мене 18% жирності) — 3 ст. л.
Сир твердий — 50 г
Сіль — по смаку
Приправа — за смаком
Перець чорний — за смаком
Зелень — за смаком
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4
Рецепт «Запечене яйце з помідором і ковбасою»:
- Змастити форми (у мене кокотніци) вершковим маслом. Першими укласти нарізані помідори, по 3-4 скибочки на порцію. Присипати сіллю, перцем або улюбленими приправами.
- На помідори укласти м’ясні інгредієнти, нарізані невеликими кубиками. У мене варена ковбаса. Але частіше роблю з сосисками =)
- Розбити яйце зверху. В оригінальному рецепті потрібно було розбити так, щоб жовток залишився цілим, так красиво =) Я проколюю жовток, щоб вийшло рівномірніше.
Посипати сіллю або приправами. - Залити зверху сметаною, рівномірно розподілити ложкою, щоб яйце не проглядало. Можна сметану змішати з зеленню.
- Посипати все тертим сиром =)
Запікати при температурі 180-200 градусів близько 30-40 хвилин. - СМАЧНОГО!
По теме: ( из рубрики Рецепти Омлет )