3410 Рецепт Запечене яйце з помідором і ковбасою

Рецепт Запечене яйце з помідором і ковбасою


Рецепт Запечене яйце з помідором і ковбасою

Інгредієнти для «Запечене яйце з помідором і ковбасою»:

Помідор — 2 шт
Ковбаса — за смаком
Яйце куряче — 4 шт
Сметана (у мене 18% жирності) — 3 ст. л.
Сир твердий — 50 г
Сіль — по смаку
Приправа — за смаком
Перець чорний — за смаком
Зелень — за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4

Рецепт «Запечене яйце з помідором і ковбасою»:

  1. Змастити форми (у мене кокотніци) вершковим маслом. Першими укласти нарізані помідори, по 3-4 скибочки на порцію. Присипати сіллю, перцем або улюбленими приправами.
  2. На помідори укласти м’ясні інгредієнти, нарізані невеликими кубиками. У мене варена ковбаса. Але частіше роблю з сосисками =)
  3. Розбити яйце зверху. В оригінальному рецепті потрібно було розбити так, щоб жовток залишився цілим, так красиво =) Я проколюю жовток, щоб вийшло рівномірніше.
    Посипати сіллю або приправами.
  4. Залити зверху сметаною, рівномірно розподілити ложкою, щоб яйце не проглядало. Можна сметану змішати з зеленню.
  5. Посипати все тертим сиром =)
    Запікати при температурі 180-200 градусів близько 30-40 хвилин.
  6. СМАЧНОГО!
Читайте ще:  Рецепт Шакшуки. Зі спаржевою квасолею та горошком.
По теме: ( из рубрики Рецепти Омлет )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top