Відкритий пиріг з творогом і сиром «По-аджарськи»
Содержание
Відкритий пиріг з творогом і сиром «По-аджарськи»
Інгредієнти для «Відкритий пиріг з творогом і сиром «По-аджарськи»
Борошно пшеничне / Борошно — 600 г
Вода — 200 мл
Молоко — 200 мл
Дріжджі — 11 г
Яйце куряче — 1 шт
Олія — 2 ст. л.
Творог — 200 г
Сир твердий — 100 г
Сир адигейський — 100 г
Сіль — 1 ч. Л.
Цукор — 2 ч. Л.
Читайте также: Снится Собака
Рецепт «Відкритий пиріг з творогом і сиром «По-аджарськи»
- Підготувати необхідні інгредієнти.
- Воду підігріти і змішати з молоком, цукром, яйцем і одним пакетиком дріжджів, ретельно перемішати і всипати 1/2 частину борошна, залишити на 30 хвилин, після чого додати борошно, що залишилося, вимісити тісто і дати йому піднятися.
- Тісто готове!
- Готуємо начинку, для цього натерти сир на крупній тертці і змішати з творогом, можна додати сіль за смаком.
- Викласти тісто у форму, змащену олією.
- Розподілити по формі, зробивши бортики, викласти начинку.
- Випікати в духовці 25-30 хвилин при температурі 200 градусів. Смачного!
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )