2745 Відкритий пиріг з творогом і сиром "По-аджарськи"

Відкритий пиріг з творогом і сиром «По-аджарськи»


Відкритий пиріг з творогом і сиром «По-аджарськи»

Інгредієнти для «Відкритий пиріг з творогом і сиром «По-аджарськи»

Борошно пшеничне / Борошно — 600 г
Вода — 200 мл
Молоко — 200 мл
Дріжджі — 11 г
Яйце куряче — 1 шт
Олія — ​​2 ст. л.
Творог — 200 г
Сир твердий — 100 г
Сир адигейський — 100 г
Сіль — 1 ч. Л.
Цукор — 2 ч. Л.

Читайте также: Снится Собака

Рецепт «Відкритий пиріг з творогом і сиром «По-аджарськи»

  1. Підготувати необхідні інгредієнти.
  2. Воду підігріти і змішати з молоком, цукром, яйцем і одним пакетиком дріжджів, ретельно перемішати і всипати 1/2 частину борошна, залишити на 30 хвилин, після чого додати борошно, що залишилося, вимісити тісто і дати йому піднятися.
  3. Тісто готове!
  4. Готуємо начинку, для цього натерти сир на крупній тертці і змішати з творогом, можна додати сіль за смаком.
  5. Викласти тісто у форму, змащену олією.
  6. Розподілити по формі, зробивши бортики, викласти начинку.
  7. Випікати в духовці 25-30 хвилин при температурі 200 градусів. Смачного!

Відкритий пиріг з творогом і сиром «По-аджарськи»

Читайте ще:  Рецепт Капустяний пиріг з курячою грудкою
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top