Рецепт Банановий пиріг Чунга-Чанга
Рецепт Банановий пиріг Чунга-Чанга
Інгредієнти для рецепта Банановий пиріг Чунга-Чанга
Банан (Банани повинні бути великі і дуже-дуже стиглі, в цьому секрет ніжного смаку. З міцних бананів не вийде.) — 3 шт
Яйце куряче — 1 шт
Цукор — 70 г
Масло вершкове — 70 г
Борошно пшеничне — 150 г
Дріжджі (Сухі, швидкі) — 1 ч. Л.
Розпушувач тіста — 1 ч. Л.
- Банан розім’яти виделкою або пробити в блендері
- Додати всі інші інгредієнти і ретельно розмішати. Масло має бути кімнатної темперутури
- Має вийти густе тісто. Переливу їм в форму (силіконову змащувати не треба) і відправляємо в духовку при 160 гр на 25 хвилин. Орієнтуйтеся на вашу духовку, пиріг повинен бути злегка сируватим. Як тільки зарумянется верх — потрібно виймати. Головне — не пересушити
- Пиріг виходить вологим, з банановий ароматом. Смачно як в холодному так і в гарячому вигляді
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )