296 Рецепт Банановий пиріг Чунга-Чанга

Рецепт Банановий пиріг Чунга-Чанга


Рецепт Банановий пиріг Чунга-Чанга

Інгредієнти для рецепта Банановий пиріг Чунга-Чанга

Банан (Банани повинні бути великі і дуже-дуже стиглі, в цьому секрет ніжного смаку. З міцних бананів не вийде.) — 3 шт
Яйце куряче — 1 шт
Цукор — 70 г
Масло вершкове — 70 г
Борошно пшеничне — 150 г
Дріжджі (Сухі, швидкі) — 1 ч. Л.
Розпушувач тіста — 1 ч. Л.

  1. Банан розім’яти виделкою або пробити в блендері
  2. Додати всі інші інгредієнти і ретельно розмішати. Масло має бути кімнатної темперутури
  3. Має вийти густе тісто. Переливу їм в форму (силіконову змащувати не треба) і відправляємо в духовку при 160 гр на 25 хвилин. Орієнтуйтеся на вашу духовку, пиріг повинен бути злегка сируватим. Як тільки зарумянется верх — потрібно виймати. Головне — не пересушити
  4. Пиріг виходить вологим, з банановий ароматом. Смачно як в холодному так і в гарячому вигляді
Читайте ще:  Рецепт Пісочний пиріг з сиром і малиною
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )

    Оставить отзыв

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

    *
    *

    Роздiли
    Top