3202 Рецепт Курка тушкована в сметані та бульйоні

Рецепт Курка тушкована в сметані та бульйоні


Рецепт Курка тушкована в сметані та бульйоні

Інгредієнти для «Курка тушкована в сметані та бульйоні»:

Стегно куряче — 5 шт
Сметана — 250 г
Масло вершкове — 50 г
Бульйон — 250 мл
Борошно пшеничне / Борошно — 2 ст. л.
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Часник — 3 зуб.
Хмелі-сунелі — за смаком
Перець чорний — за смаком
Сіль за смаком
Петрушка — за смаком

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 5

Рецепт «Курка тушкована в сметані та бульйоні»:

1) Відварюємо м’ясо в не великій кількості води для того щоб бульйон вийшов наваристим.

2) В цей час цибулю обсмажуємо на вершковому маслі до прозорості, потім додаємо борошно і обсмажуємо на повільному вогні 2-3 хв. Додаємо бульйон, сметану, часник, спеції і сіль тушкуємо близько 2 хв. Викладаємо м’ясо і під кришкою на повільному вогні тушкуємо ще 15 хв.

Подаємо до столу присипавши зеленню. Приємного апетиту і щоб Ваш стіл завжди ломився від смачних страв, а за столом сиділи найближчі й улюблені люди!

Читайте ще:  Рецепт Курячий салат з печерицями та помідорами
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top