Рецепт Курка тушкована в сметані та бульйоні
3202 Рецепт Курка тушкована в сметані та бульйоні

Рецепт Курка тушкована в сметані та бульйоні


Рецепт Курка тушкована в сметані та бульйоні

Читайте также: Гороскоп на апрель 2019 года Овен

Інгредієнти для «Курка тушкована в сметані та бульйоні»:

Стегно куряче – 5 шт
Сметана – 250 г
Масло вершкове – 50 г
Бульйон – 250 мл
Борошно пшеничне / Борошно – 2 ст. л.
Цибуля ріпчаста – 1 шт
Часник – 3 зуб.
Хмелі-сунелі – за смаком
Перець чорний – за смаком
Сіль за смаком
Петрушка – за смаком

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 5

Рецепт «Курка тушкована в сметані та бульйоні»:

1) Відварюємо м’ясо в не великій кількості води для того щоб бульйон вийшов наваристим.

2) В цей час цибулю обсмажуємо на вершковому маслі до прозорості, потім додаємо борошно і обсмажуємо на повільному вогні 2-3 хв. Додаємо бульйон, сметану, часник, спеції і сіль тушкуємо близько 2 хв. Викладаємо м’ясо і під кришкою на повільному вогні тушкуємо ще 15 хв.

Подаємо до столу присипавши зеленню. Приємного апетиту і щоб Ваш стіл завжди ломився від смачних страв, а за столом сиділи найближчі й улюблені люди!

Читайте ще:  Печериці, фаршировані куркою і сиром
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Птиці)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

14 + два =

Сейчас читают:
Top