Рецепт Курка тушкована в сметані та бульйоні
Содержание
Рецепт Курка тушкована в сметані та бульйоні
Інгредієнти для «Курка тушкована в сметані та бульйоні»:
Стегно куряче — 5 шт
Сметана — 250 г
Масло вершкове — 50 г
Бульйон — 250 мл
Борошно пшеничне / Борошно — 2 ст. л.
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Часник — 3 зуб.
Хмелі-сунелі — за смаком
Перець чорний — за смаком
Сіль за смаком
Петрушка — за смаком
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 5
Рецепт «Курка тушкована в сметані та бульйоні»:
1) Відварюємо м’ясо в не великій кількості води для того щоб бульйон вийшов наваристим.
2) В цей час цибулю обсмажуємо на вершковому маслі до прозорості, потім додаємо борошно і обсмажуємо на повільному вогні 2-3 хв. Додаємо бульйон, сметану, часник, спеції і сіль тушкуємо близько 2 хв. Викладаємо м’ясо і під кришкою на повільному вогні тушкуємо ще 15 хв.
Подаємо до столу присипавши зеленню. Приємного апетиту і щоб Ваш стіл завжди ломився від смачних страв, а за столом сиділи найближчі й улюблені люди!