Рецепт Закусочні картопляні рулетики
Содержание
Рецепт Закусочні картопляні рулетики
Інгредієнти для «Закусочні картопляні рулетики»:
Крупа манна — 2 ст. л.
Картопля (велика) — 2 шт
Олія — 4 ст. л.
Розсіл — 100 мл
Розпушувач тіста — 1 ч. Л.
Борошно пшеничне / Борошно — 200 г
Паприка солодка — 1 ч. Л.
Базилік (сухий) — 1 ч. Л.
Перець чилі (сухі пластівці)
Порошок часниковий — 1/2 ч. Л.
Кетчуп — 4 ст. л.
Сіль — 1 ч. Л.
Рецепт «Закусочні картопляні рулетики»:
- Картоплю чистимо, що не крупно ріжемо, відварюємо до готовності.
- З готової картоплі зливаємо воду, розминаємо товкачем і в гарячий засипаємо манну крупу. Перемішуємо.
- Наливаємо розсіл (у мене з помідорів), рослинне масло, кладемо сіль, розпушувач, перемішуємо.
- Додаємо паприку, часниковий порошок, пластівці перцю чилі, сухий базилік, перемішуємо.
- По частинах насипаємо борошно, її може знадобитися менше або більше. Замішуємо м’яке еластичне тісто.
- Готове тісто ніжне, не липне до рук.
- Розкачуємо тісто в пласт товщиною 5 мм, змащуємо пензликом кетчупом.
- Звертаємо пласт тесту в рулет, ріжемо на шматочки шириною 2 см. З повною порції виходить в середньому 20 рулетиков.
- Застеляємо деко пекарської папером, кладемо на нього рулетики, злегка їх Придавлюємо. Ставимо в нагріту до 200 градусів духовку, випікаємо до готовності 20 хвилин.
- Подаємо рулетики теплими або холодними. Смачного!
По теме: ( из рубрики Рецепти Рулетів )