2825 Рецепт Закусочні картопляні рулетики

Рецепт Закусочні картопляні рулетики


Рецепт Закусочні картопляні рулетики

Інгредієнти для «Закусочні картопляні рулетики»:

Крупа манна — 2 ст. л.
Картопля (велика) — 2 шт
Олія — ​​4 ст. л.
Розсіл — 100 мл
Розпушувач тіста — 1 ч. Л.
Борошно пшеничне / Борошно — 200 г
Паприка солодка — 1 ч. Л.
Базилік (сухий) — 1 ч. Л.
Перець чилі (сухі пластівці)
Порошок часниковий — 1/2 ч. Л.
Кетчуп — 4 ст. л.
Сіль — 1 ч. Л.

Рецепт «Закусочні картопляні рулетики»:

  1. Картоплю чистимо, що не крупно ріжемо, відварюємо до готовності.
  2. З готової картоплі зливаємо воду, розминаємо товкачем і в гарячий засипаємо манну крупу. Перемішуємо.
  3. Наливаємо розсіл (у мене з помідорів), рослинне масло, кладемо сіль, розпушувач, перемішуємо.
  4. Додаємо паприку, часниковий порошок, пластівці перцю чилі, сухий базилік, перемішуємо.
  5. По частинах насипаємо борошно, її може знадобитися менше або більше. Замішуємо м’яке еластичне тісто.
  6. Готове тісто ніжне, не липне до рук.
  7. Розкачуємо тісто в пласт товщиною 5 мм, змащуємо пензликом кетчупом.
  8. Звертаємо пласт тесту в рулет, ріжемо на шматочки шириною 2 см. З повною порції виходить в середньому 20 рулетиков.
  9. Застеляємо деко пекарської папером, кладемо на нього рулетики, злегка їх Придавлюємо. Ставимо в нагріту до 200 градусів духовку, випікаємо до готовності 20 хвилин.
  10. Подаємо рулетики теплими або холодними. Смачного!
Читайте ще:  Запечені рулетики з лаваша з баклажаном
По теме: ( из рубрики Рецепти Рулетів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top