495 Рецепт Яблучний пиріг з вершковим кремом

Рецепт Яблучний пиріг з вершковим кремом


Рецепт Яблучний пиріг з вершковим кремом

Інгредієнти для рецепта Яблучний пиріг з вершковим кремом

тісто

Масло вершкове — 125
Цукор — 125 г
Ванілін — 1 пакет.
Яйце куряче — 1 шт
Борошно пшеничне — 250 г
Розпушувач тесту — 10 г

начинка

Яблуко — 5 шт

крем

Пудинг ванільний (37 гр.) — 1 пач.
Вершки — 600 мл
Цукор — 5 ст. л.
Ванільний цукор — 1 пакет.
Сіль (Щіпка)

Читайте также: Гороскоп на 2018 рік Близнюки

  1. З’єднуємо масло, цукор, ванільний цукор, яйце і все перемішуємо.
  2. Додаємо просіяне борошно з розпушувачем і вимішуємо тісто.
  3. Змащуємо жиром форму для випічки, у мене діаметр форми 28 см.
  4. Викладаємо тісто, формуючи бортики.
  5. Миємо, чистимо і нарізаємо яблука на четвертинки.
    Викладаємо яблука на тісто.
  6. А тепер займемося кремом! З’єднуємо в каструлі вершки, цукор, ванільний цукор, ванільний пудинг і сіль, постійно помішуючи, доводимо до кипіння. Як тільки закипить, відразу можна вимикати! Даємо крему охолонути буквально кілька хвилин і ще гарячим викладаємо на яблука!
  7. Випікаємо в розігрітій до 175 градусів духовці приблизно 70 — 80 хвилин. Слідкуйте за вашої духовкою. І ось такий чудовий пиріг у нас вийшов.
  8. Прикрашаємо на ваш розсуд. Можна надсилати цукровою пудрою, посипати мигдалем.
  9. Нарізаємо пиріг тільки після повного його охолодження!
Читайте ще:  Рецепт Простий пиріг з яблуками і джемом
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top