Рецепт Яблучний пиріг з вершковим кремом
Рецепт Яблучний пиріг з вершковим кремом
Інгредієнти для рецепта Яблучний пиріг з вершковим кремом
тісто
Масло вершкове — 125
Цукор — 125 г
Ванілін — 1 пакет.
Яйце куряче — 1 шт
Борошно пшеничне — 250 г
Розпушувач тесту — 10 г
начинка
Яблуко — 5 шт
крем
Пудинг ванільний (37 гр.) — 1 пач.
Вершки — 600 мл
Цукор — 5 ст. л.
Ванільний цукор — 1 пакет.
Сіль (Щіпка)
Читайте также: Гороскоп на 2018 рік Близнюки
- З’єднуємо масло, цукор, ванільний цукор, яйце і все перемішуємо.
- Додаємо просіяне борошно з розпушувачем і вимішуємо тісто.
- Змащуємо жиром форму для випічки, у мене діаметр форми 28 см.
- Викладаємо тісто, формуючи бортики.
- Миємо, чистимо і нарізаємо яблука на четвертинки.
Викладаємо яблука на тісто. - А тепер займемося кремом! З’єднуємо в каструлі вершки, цукор, ванільний цукор, ванільний пудинг і сіль, постійно помішуючи, доводимо до кипіння. Як тільки закипить, відразу можна вимикати! Даємо крему охолонути буквально кілька хвилин і ще гарячим викладаємо на яблука!
- Випікаємо в розігрітій до 175 градусів духовці приблизно 70 — 80 хвилин. Слідкуйте за вашої духовкою. І ось такий чудовий пиріг у нас вийшов.
- Прикрашаємо на ваш розсуд. Можна надсилати цукровою пудрою, посипати мигдалем.
- Нарізаємо пиріг тільки після повного його охолодження!
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )