Рецепт Миндально-кокосове печиво
Рецепт Миндально-кокосове печиво
Інгредієнти для рецепта Миндально-кокосове печиво
Стружка кокосова — 100 г
Борошно мигдальна (стакан 250 мл.) — 0.5 скл.
Яйце куряче — 1 шт
Масло вершкове — 60 г
Сироп кленовий — 4 ст. л.
Кориця — 1 ч. Л.
Горіх мускатний — 1 пучку.
Імбир (мелений) — 1 пучку.
Сіль — 1 пучку.
Шоколад молочний — 30 г
Мигдаль (пелюстки для прикраси)
- Змішати всі компоненти в комбайні або виделкою до отримання липкою гомогенної суміші
- Розділити всю масу на 8-10 шматочків. Надати їм форму кулі. Вкладати на деко, застелене папером для випічки і приплюснути до товщини не більше 1 см. Випікати при 180 градусах до зарум’янювання. Чесно скажу, як-то вони не хотіли рум’янитися, і я їх перевернула. У мене пішло близько 30 хвилин (товщину робила близько 1 см)
- Розтопити шоколад на водяній бані і, після охолодження печива, змастити половинку кожного печива. Вмочити в кокосову стружку і мигдальні пелюстки.
Залишити до застигання шоколаду. Я потім поставила в холодильник.
По теме: ( из рубрики Рецепти Печива )