Рецепт Булочки з сиром
583 Рецепт Булочки з сиром

Рецепт Булочки з сиром


Рецепт Булочки з сиром

Інгредієнти для рецепта Булочки з сиром

Молоко — 150 мл
Вода — 150 мл
Яйце куряче (0,5 в тісто, 0,5 для змащування) — 1 шт
Цукор — 2 ч. Л.
Сіль — 1 ч. Л.
Олія — ​​2 ст. л.
Борошно пшеничне — 500 г
Дріжджі (у мене сухі) — 1 ч. Л.
Сир напівтвердий (голландський) — 200 г
Зелень — 0,5 Пуч.
Часник — 3 зуб.
Масло вершкове — 50 г

  1. З’єднати молоко, масло рослинне і воду. Потім розчинити цукор, сіль, дріжджі. Збити виделкою яйце.
  2. Влити половину яйця. Половину я залишила для змащення. Ввести просіяне борошно.
  3. Замісити тісто. Щільно накрити і прибрати на расстойку в тепле місце на 90 хвилин.
  4. Сир натерти на крупній тертці. Зелень і часник почистити і помити. Обсушити і дрібно порубати. Вершкове масло злегка розтопити.
  5. Тісто розкачати в пласт, зі сторонами приблизно 50 × 30 см.
  6. Змастити пласт вершковим маслом, відступивши від одного краю 3 см. Для того, щоб добре закріпити шов. Посипати рівномірно часником, зеленню і сиром.
  7. Скрутити нещільно в рулет. Край защипнуть.
  8. Поділити на рівні шматочки. Спочатку стиснути тісто між великим і вказівним пальцями, як би стискаючи тісто «в кільці». Потім відрізати ножем.
  9. Зрізи акуратно защипнути. І на столі, подпилённом борошном, «пропрасувати» шов.
  10. Отриману заготівлю викласти на деко. Шви залишаються з боків — як різали рулет, так і викладаємо заготовки. У мене помістилося 9 булочок на одному листі.
  11. Гострим ножем зробити надріз, майже до середини. Надріз я робила по діагоналі. І трохи розкрити.
  12. Накрити плівкою. Поставити в тепле місце на 30 хвилин. Зняти плівку, змастити яйцем. Поставити деко в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин. Орієнтуйтеся на свою духовку. Час приготування зазначено без урахування часу на підйом тесту.
Читайте ще:  Рецепт Булочки з курячим філе і кунжутом
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Булочки)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

девять − 4 =

Сейчас читают:
Top