911 Рулетики з баклажанною начинкою

Яблучний пиріг «Прованс»


Яблучний пиріг «Прованс»

Інгредієнти для «Яблучний пиріг» Прованс «»:

Борошно пшеничне — 180 г
Масло вершкове — 85 г
Молоко — 1/2 скл.
Цукор — 1/2 скл.
Яйце куряче — 1 шт
Кориця — 1/2 ч. Л.
Цукор коричневий — 1 ст. л.
Розпушувач тесту — 1,5 ч. Л.
Яблуко — 3 шт
Цукрова пудра

Рецепт «Яблучний пиріг» Прованс «»:

  1. Змішати борошно з розпушувачем і кориці.
  2.  З’єднати цукор з розм’якшеним вершковим маслом. Збити.
  3. Продовжуючи збивати веесті яйце. В однорідну суміш влити молоко і перемішати.
  4.  Яєчно-масляну суміш з’єднати з борошняної і перемішати до однорідності.
  5. Форму, діаметром 20 см змастити маслом. Викласти тісто. Розрівняти.
  6. Яблука вимити, обсушити, очистити, видалити серцевину і нарізати часточками. Укласти часточки яблук на тісто. Середину залишити відкритою.
  7. З’єднати коричневий цукор з корицею.
  8. Підготовленою ароматної сумішшю присипати верх пирога. Пиріг поставити в розігріту до 175С духовку на 10 хвилин. Потім температуру знизити до 155С і випікати ще 35-40 хвилин.
  9. Пиріг остудити у формі, потім вийняти. Посипати цукровою пудрою.
    Смачного!
Читайте ще:  Рецепт Перевернутий пиріг «Бурштинова черемха»
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )
Роздiли
Top