Яблучний пиріг «Прованс»
Содержание
Яблучний пиріг «Прованс»
Інгредієнти для «Яблучний пиріг» Прованс «»:
Борошно пшеничне — 180 г
Масло вершкове — 85 г
Молоко — 1/2 скл.
Цукор — 1/2 скл.
Яйце куряче — 1 шт
Кориця — 1/2 ч. Л.
Цукор коричневий — 1 ст. л.
Розпушувач тесту — 1,5 ч. Л.
Яблуко — 3 шт
Цукрова пудра
Рецепт «Яблучний пиріг» Прованс «»:
- Змішати борошно з розпушувачем і кориці.
- З’єднати цукор з розм’якшеним вершковим маслом. Збити.
- Продовжуючи збивати веесті яйце. В однорідну суміш влити молоко і перемішати.
- Яєчно-масляну суміш з’єднати з борошняної і перемішати до однорідності.
- Форму, діаметром 20 см змастити маслом. Викласти тісто. Розрівняти.
- Яблука вимити, обсушити, очистити, видалити серцевину і нарізати часточками. Укласти часточки яблук на тісто. Середину залишити відкритою.
- З’єднати коричневий цукор з корицею.
- Підготовленою ароматної сумішшю присипати верх пирога. Пиріг поставити в розігріту до 175С духовку на 10 хвилин. Потім температуру знизити до 155С і випікати ще 35-40 хвилин.
- Пиріг остудити у формі, потім вийняти. Посипати цукровою пудрою.
Смачного!
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )