Шоколадний кекс з апельсинової глазур’ю
Содержание
Шоколадний кекс з апельсинової глазур’ю
Інгредієнти для «Шоколадний кекс з апельсинової глазур’ю»:
кекс
Борошно пшеничне / Борошно — 250 г
Цукор — 200 г
Какао-порошок — 50 ст. л.
Молоко сухе — 50 г
Ванільний цукор — 1/2 ч. Л.
Розпушувач тесту — 1/2 ч. Л.
Вода — 250 мл
Олія — 100 мл
Яйце куряче — 3 шт
Горіхи волоські — 50 г
глазур
Цукор — 100 г
Масло вершкове — 50 г
Сік (половини апельсини) — 1 // 2 шт
Молоко сухе — 50 г
Рецепт «Шоколадний кекс з апельсинової глазур’ю»:
- Змішуємо всі сухі інгредієнти: просіяне борошно, какао-порошок, цукор, сухе молоко, ванільний цукор і розпушувач.
- Горіхи подрібнюємо в блендері не дуже дрібно.
- Яйця збиваємо до збільшення в об’ємі. Продовжуючи збивати, додаємо воду і рослинне масло.
- У суху суміш додаємо збиту, ретельно перемішуємо. Додаємо подрібнені горіхи.
- Викладаємо тісто у форму. Я брала силіконову форму і трохи змастила її рослинним маслом.
Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 40-45 хвилин. - У сотейнику змішуємо всі інгредієнти для глазурі.
- Варимо до загустіння, постійно помішуючи, 10-12 хвилин.
- Гарячу глазур виливаємо на кекс.
По теме: ( из рубрики Рецепти Кексів )