Шоколадний кекс з апельсинової глазур’ю
2579 Шоколадний кекс з апельсинової глазур'ю

Шоколадний кекс з апельсинової глазур’ю


Шоколадний кекс з апельсинової глазур’ю

Інгредієнти для «Шоколадний кекс з апельсинової глазур’ю»:

кекс

Борошно пшеничне / Борошно — 250 г
Цукор — 200 г
Какао-порошок — 50 ст. л.
Молоко сухе — 50 г
Ванільний цукор — 1/2 ч. Л.
Розпушувач тесту — 1/2 ч. Л.
Вода — 250 мл
Олія — ​​100 мл
Яйце куряче — 3 шт
Горіхи волоські — 50 г

глазур

Цукор — 100 г
Масло вершкове — 50 г
Сік (половини апельсини) — 1 // 2 шт
Молоко сухе — 50 г

Рецепт «Шоколадний кекс з апельсинової глазур’ю»:

  1. Змішуємо всі сухі інгредієнти: просіяне борошно, какао-порошок, цукор, сухе молоко, ванільний цукор і розпушувач.
  2. Горіхи подрібнюємо в блендері не дуже дрібно.
  3. Яйця збиваємо до збільшення в об’ємі. Продовжуючи збивати, додаємо воду і рослинне масло.
  4. У суху суміш додаємо збиту, ретельно перемішуємо. Додаємо подрібнені горіхи.
  5. Викладаємо тісто у форму. Я брала силіконову форму і трохи змастила її рослинним маслом.
    Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 40-45 хвилин.
  6. У сотейнику змішуємо всі інгредієнти для глазурі.
  7. Варимо до загустіння, постійно помішуючи, 10-12 хвилин.
  8. Гарячу глазур виливаємо на кекс.
Читайте ще:  Рецепт Морковно-сирний десерт "Аїда"
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Кексів)
Сейчас читают:
Top