Рецепт Танзанійський пряний кекс
Содержание
Рецепт Танзанійський пряний кекс
Інгредієнти для «Танзанійський пряний кекс»:
Масло вершкове (м’яко, півсклянки — це, приблизно, 90 грам) — 1/2 скл.
Цукор — 1,5 скл.
Яйце куряче — 4 шт
Борошно пшеничне / Борошно — 3 скл.
Розпушувач тіста — 1 ч. Л.
Гвоздика (мелена) — 1 ч. Л.
Кориця — 1 ч. Л.
Горіх мускатний — 1/2 ч. Л.
Молоко — 1 скл.
Шоколад темний (подрібнений, можна використовувати шоколадні краплі) — 2/3 скл.
Рецепт «Танзанійський пряний кекс»:
- М’яке вершкове масло збити з цукром. Додати жовтки, збити ще раз. Додати молоко, перемішати.
- Зміщувати всі сухі інгредієнти.
- Змішати рідку і суху масу. Додати шоколад.
- Білки збити до стану пишної піни. Акуратно ввести білки в тісто.
- Перелити тісто в змащену форму (у мене форма з діаметром 23 см). Випікати до готовності (приблизно 40-50 хв).
По теме: ( из рубрики Рецепти Кексів )