3082 Рецепт Танзанійський пряний кекс

Рецепт Танзанійський пряний кекс


Рецепт Танзанійський пряний кекс

Читайте также: Лечение в Израиле не помогло Николаю Караченцову

Інгредієнти для «Танзанійський пряний кекс»:

Масло вершкове (м’яко, півсклянки — це, приблизно, 90 грам) — 1/2 скл.
Цукор — 1,5 скл.
Яйце куряче — 4 шт
Борошно пшеничне / Борошно — 3 скл.
Розпушувач тіста — 1 ч. Л.
Гвоздика (мелена) — 1 ч. Л.
Кориця — 1 ч. Л.
Горіх мускатний — 1/2 ч. Л.
Молоко — 1 скл.
Шоколад темний (подрібнений, можна використовувати шоколадні краплі) — 2/3 скл.

Рецепт «Танзанійський пряний кекс»:

  1. М’яке вершкове масло збити з цукром. Додати жовтки, збити ще раз. Додати молоко, перемішати.
  2. Зміщувати всі сухі інгредієнти.
  3. Змішати рідку і суху масу. Додати шоколад.
  4. Білки збити до стану пишної піни. Акуратно ввести білки в тісто.
  5. Перелити тісто в змащену форму (у мене форма з діаметром 23 см). Випікати до готовності (приблизно 40-50 хв).
Читайте ще:  Вівсяно-шоколадні кекси в мікрохвильовці
По теме: ( из рубрики Рецепти Кексів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top