136 | 0
Раздел: Рецепти Кексів
Оцените статью:
  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(0 голосов, в среднем: 0 из 5)

Рецепт Танзанійський пряний кекс

Рецепт Танзанійський пряний кекс

Читайте также: Лечение в Израиле не помогло Николаю Караченцову

Інгредієнти для «Танзанійський пряний кекс»:

Масло вершкове (м’яко, півсклянки – це, приблизно, 90 грам) – 1/2 скл.
Цукор – 1,5 скл.
Яйце куряче – 4 шт
Борошно пшеничне / Борошно – 3 скл.
Розпушувач тіста – 1 ч. Л.
Гвоздика (мелена) – 1 ч. Л.
Кориця – 1 ч. Л.
Горіх мускатний – 1/2 ч. Л.
Молоко – 1 скл.
Шоколад темний (подрібнений, можна використовувати шоколадні краплі) – 2/3 скл.

Рецепт «Танзанійський пряний кекс»:

  1. М’яке вершкове масло збити з цукром. Додати жовтки, збити ще раз. Додати молоко, перемішати.
  2. Зміщувати всі сухі інгредієнти.
  3. Змішати рідку і суху масу. Додати шоколад.
  4. Білки збити до стану пишної піни. Акуратно ввести білки в тісто.
  5. Перелити тісто в змащену форму (у мене форма з діаметром 23 см). Випікати до готовності (приблизно 40-50 хв).
  Рецепт Кекси сметанні з шматочками ананаса

Рецепт Танзанійський пряний кекс

Вы читаете статью Рецепт Танзанійський пряний кекс. Все материалы на сайте Ksenichka, а также и статья Рецепт Танзанійський пряний кекс - написаны с целью информационного обогащения и мы рады если Вам нравиться наш Журнал.

Отзывы к статье Рецепт Танзанійський пряний кекс