Апельсиновий Ревані
2649 Апельсиновий Ревані

Апельсиновий Ревані


Апельсиновий Ревані

Інгредієнти для «Апельсиновий Ревані»:

Яйце куряче — 3 шт
Цукор (0,5 — в тісто, 2,5 — в щербет) — 3 скл.
Крупа манна — 1 скл.
Апельсин — 2 шт
Розпушувач тесту — 1 пакет.
Ароматизатор (ваніль) — 0,5 мл
Борошно пшеничне / Борошно — 1,5 скл.
Вода — 2,5-3 скл.
Лимон — 0,5 шт
Горіхи — 1-2 ст. л.
Стружка кокосова — 1-2 ст. л.

Рецепт «Апельсиновий Ревані»:

  1. Збиваємо яйця з 0,5 склянкою цукру за допомогою міксера 3-4 хвилини.
  2. Борошно просіяти, змішати з розпушувачем і манною крупою.
  3. Додати суміш з борошном до збитих яєць. додати цедру 2-х апельсинів і сік 1-ого апельсина. Акуратно перемішати.
  4. Під кінець додати Ароматизатор Ваніль. Перемішати.
  5. Ставимо в духовку (170-175 градусів) на 30-35 хвилин.
  6. Готуємо щербет. Змішати цукор з водою і соком половини лимона. Ставимо на вогонь, помішуючи до закипання. Після того як закипить, варимо ще 8-10 хвилин.
  7. Теплий кекс поливаємо теплим щербетом. Ми залишаємо на півгодини.
  8. Нарізаємо кекс на квадратики (ромбики). Посипаємо подрібненими горіхами або кокосовою стружкою на свій смак.
Читайте ще:  Рецепт Танзанійський пряний кекс
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Кексів)
Сейчас читают:
Top