Хрустке горіхове печиво
Содержание
Хрустке горіхове печиво
Інгредієнти для «Хрустке горіхове печиво»:
Жовток яєчний — 2 шт
Цукрова пудра — 250 г
Оцет — 1 ч. Л.
Горіхи (у мене фундук, мигдаль, волоський горіх) — 100 г
Рецепт «Хрустке горіхове печиво»:
- Горіхи для цього печива можна брати будь-які. Я взяла потроху фундука, мигдалю і волоського горіха.
- Горіхи подрібнюємо в блендері, не дуже дрібно.
- У ємності з’єднуємо жовтки, оцет і і половину цукрової пудри. Збиваємо міксером, поступово підсипаючи цукрову пудру. «Тісто» маємо отримати густим і тягучим.
- Всипаємо горіхи.
- Перемішуємо.
- Деко змащуємо рослинним маслом, або застилає пекарської папером, папір я теж рекомендую змастити маслом, щоб легше було відокремлювати печива.
- Викладаємо тісто ложкою (або кондитерським мішком з великою круглою насадкою). Тісто буде трохи розтікатися, але в духовці застигне і затвердіє.
- Підсушуємо печиво в духовці при температурі 100 градусів 50-60 хвилин. Печиво виходить крихке і хрустке!
По теме: ( из рубрики Рецепти Печива )