2576 Хрустке горіхове печиво

Хрустке горіхове печиво


Хрустке горіхове печиво

Інгредієнти для «Хрустке горіхове печиво»:

Жовток яєчний — 2 шт
Цукрова пудра — 250 г
Оцет — 1 ч. Л.
Горіхи (у мене фундук, мигдаль, волоський горіх) — 100 г

Рецепт «Хрустке горіхове печиво»:

  1. Горіхи для цього печива можна брати будь-які. Я взяла потроху фундука, мигдалю і волоського горіха.
  2. Горіхи подрібнюємо в блендері, не дуже дрібно.
  3. У ємності з’єднуємо жовтки, оцет і і половину цукрової пудри. Збиваємо міксером, поступово підсипаючи цукрову пудру. «Тісто» маємо отримати густим і тягучим.
  4. Всипаємо горіхи.
  5. Перемішуємо.
  6. Деко змащуємо рослинним маслом, або застилає пекарської папером, папір я теж рекомендую змастити маслом, щоб легше було відокремлювати печива.
  7. Викладаємо тісто ложкою (або кондитерським мішком з великою круглою насадкою). Тісто буде трохи розтікатися, але в духовці застигне і затвердіє.
  8. Підсушуємо печиво в духовці при температурі 100 градусів 50-60 хвилин. Печиво виходить крихке і хрустке!
Читайте ще:  Рецепт Медове печиво з горіхом і корицею
По теме: ( из рубрики Рецепти Печива )
Роздiли
Top