627 Рецепт Фруктовий кекс з грушами

Рецепт Фруктовий кекс з грушами


Рецепт Фруктовий кекс з грушами

Інгредієнти для рецепта Фруктовий кекс з грушами

Масло вершкове — 100 г
Цукор — 100 г
Яйце куряче (середнє) — 1 шт
Банан (бажано дуже стиглих) — 2 шт
Груша (великі) — 2 шт
Борошно пшеничне (- + 20 г) — 210 г
Сода гашене оцтом — 0,5 ч. Л.
Сироп кленовий — 2 ст. л.
Мигдаль — 20 г

  1. Моєму груші. Краще брати великі, щоб вони були соковитими, але неперезрілі.
  2. Шкіру можна зняти, але необов’язково. Ріжемо великими кубиками 1.5х1.5 сантиметра
  3. Беремо два банана, бажано перестиглих. Такі в чорні крапочки, але всередині залишалися білими. У мене в цей раз не було таких, взяла просто стиглі.
  4. Ріжемо банан на невеликі шматочки довільні, розм’якшене вершкове масло ріжемо кубиками З’єднуємо масло разом з бананом і розминаємо виделкою. Необов’язково перетирати в кашу.
  5. Додаємо дві ложки кленового сиропу, розмішуємо
  6. В окремій мисці збиваємо яйця з цукром виделкою. У борошно додаємо соду гашене оцтом (або розпушувач). Муки може знадобитися трохи більше або трохи менше, залежить від соковитості бананів і розмірів груші. Приблизно десь 200 -220. Додаємо нарізану грушу і акуратно перемішуємо, щоб груша залишалася цільними шматочками. Все це розподіляємо в змащеній формі (у мене квадратна скляна для кексу)
  7. Тепер підготуємо мигдальні пелюсточки. Беремо 20 грам мигдалю.
  8. У кого є пелюстки, без проблем. У кого не буде, то заливаємо окропом, чекаємо 10-15 хвилин. Потім коли охололи, очищаємо їх від шкірки і намагаємося нарізати пластинками Якщо буде нерівно виходити, нічого страшного.
  9. Потім коли охололи, очищаємо їх від шкірки і намагаємося нарізати пластинками Якщо буде нерівно виходити, нічого страшного. Розподіляємо нарізані пелюстки рівномірно зверху на тісто.
  10. Ставимо в розігріту духовку до 180-190 градусів. Будь ласка, орієнтуйтеся по своїй духовці. Випікаємо 45- 50 хвилин до сухої сірники шпажки.
  11. Зверху він повинен досить сильно зарум’яниться, мигдальні пелюстки підсмажиться.
  12. Нарізати краще, коли охолов. Пригощайтеся!
Читайте ще:  Апельсиновий Ревані
По теме: ( из рубрики Рецепти Кексів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top