370 Рецепт Картопляний суп «Простий»

Рецепт Картопляний суп «Простий»


Рецепт Картопляний суп «Простий»

Інгредієнти для рецепта Картопляний суп «Простий»

Картопля (середній) — 3 шт
Фарш м’ясний (змішаний, але можна будь-який) — 400 г
Цибуля ріпчаста (дрібний або 1 великий) — 3 шт
Яйце куряче — 1 шт
Вода — 2,5 л
Сіль — 2 … 3 ч. Л.
Куркума — 3/4 ч. Л.
Перець чорний (у мене суміш перців, через млинок)
Зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля)
Масло вершкове — 20 г
Порошок часниковий (або 2-3 зубчики свіжого часнику) — 1 ст. л.
Лист лавровий — 2 шт

  1. Картоплю очистити, помити і довільно порізати (не крупніше).
  2. Цибулю дрібно порізати.
  3. Розморозити фарш і добре «розбити» його, щоб не було великих шматочків.
  4. Розтопити вершкове масло і обсмажити цибулю до приємного золотистого кольору. Зняти з вогню. Додати гранульований або свіжий часник, пропущений через прес. Перемішати. Накрити кришкою і прибрати поки в сторонку.
  5. Воду довести до кипіння, опустити картоплю і варити до напівготовності останнього. Додати сіль. Перемішати.
  6. Додати фарш, добре перемішати, вогонь зменшити до мінімального і варити близько 10-15 хвилин.
  7. Додати вміст зі сковороди, перемішати. Довести до кипіння. Варити пару хвилин.
    Яйце розбити в невелику чашку, додати перець, куркуму і добре збити виделкою.
  8. Тонкою цівкою, постійно помішуючи, додати в каструлю збите яйце.
  9. Додати лавровий лист, дати покипіти супу 3-5 хвилин. Вогонь відключити.
  10. Додати подрібнену свіжу або суху зелень. Перемішати і дати настоятися супу хвилин 10.
Читайте ще:  Рецепт Суп картопляний
По теме: ( из рубрики Рецепти Супів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top