Рецепт Картопляний суп «Простий»
Рецепт Картопляний суп «Простий»
Інгредієнти для рецепта Картопляний суп «Простий»
Картопля (середній) — 3 шт
Фарш м’ясний (змішаний, але можна будь-який) — 400 г
Цибуля ріпчаста (дрібний або 1 великий) — 3 шт
Яйце куряче — 1 шт
Вода — 2,5 л
Сіль — 2 … 3 ч. Л.
Куркума — 3/4 ч. Л.
Перець чорний (у мене суміш перців, через млинок)
Зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля)
Масло вершкове — 20 г
Порошок часниковий (або 2-3 зубчики свіжого часнику) — 1 ст. л.
Лист лавровий — 2 шт
- Картоплю очистити, помити і довільно порізати (не крупніше).
- Цибулю дрібно порізати.
- Розморозити фарш і добре «розбити» його, щоб не було великих шматочків.
- Розтопити вершкове масло і обсмажити цибулю до приємного золотистого кольору. Зняти з вогню. Додати гранульований або свіжий часник, пропущений через прес. Перемішати. Накрити кришкою і прибрати поки в сторонку.
- Воду довести до кипіння, опустити картоплю і варити до напівготовності останнього. Додати сіль. Перемішати.
- Додати фарш, добре перемішати, вогонь зменшити до мінімального і варити близько 10-15 хвилин.
- Додати вміст зі сковороди, перемішати. Довести до кипіння. Варити пару хвилин.
Яйце розбити в невелику чашку, додати перець, куркуму і добре збити виделкою. - Тонкою цівкою, постійно помішуючи, додати в каструлю збите яйце.
- Додати лавровий лист, дати покипіти супу 3-5 хвилин. Вогонь відключити.
- Додати подрібнену свіжу або суху зелень. Перемішати і дати настоятися супу хвилин 10.
По теме: ( из рубрики Рецепти Супів )