Салати для фази «Круїз»
Салати для фази «Круїз»
Салат з квасолею і грудкою по Дюканов
Для приготування страви будуть потрібні наступні продукти:
Куряче м’ясо без кістки — 0,25 кг.
Квасоля стручкова — 500 г.
Перець болгарський і ріпчасту цибулю — по 1 шт.
Олія соняшникова — 2 ст. л.
Блюдо заправляють соусом.
Щоб приготувати його, потрібні такі інгредієнти, як:
Оцет бальзамічний — 3 ст. л.
Гаряча вода — 50 мл.
Сіль, сушений кріп і перець за смаком.
Квасоля опускають в киплячу воду на дві хвилини, потім воду зливають. Куряче м’ясо ріжуть смугами, смажать до готовності, цибулю і перець нарізають кубиками, обсмажують на сковороді з додаванням рослинної олії. Змішують в окремій чашці овочі, курку і заливають соусом.
Салат із крабових паличок по Дюканов
Для приготування страви потрібно наступний продуктовий набір:
Огірок свіжий — 1 шт.
Томати черрі — 10 шт.
Крабові палички — 200 г.
Маслини — 4 шт.
Половина пучка петрушки.
Два зубчики часнику.
Оливкова олія — чайна ложка.
Всі овочі ріжуть кубиками, часник видавлюють через прес, петрушку дрібно рубають. Черрі розрізають тільки навпіл. Змішують компоненти салату, заправляють оливковою олією. Перед подачею прикрашають гілочками петрушки.
Вінегрет по Дюканов (рецепт з квасолею).
Для приготування страви будуть потрібні такі продукти, як:
Буряк невеликого розміру — 2 шт.
Цибуля ріпчаста і морква — по 1 шт.
Квашена капуста — 0,2 кг.
Огірок солоний — 4 шт.
Квасоля стручкова — 0,2 кг.
Для заправки використовують суміш оливкового масла з сіллю, лимонним соком і чорним меленим перцем.
Морква, буряк і квасоля відварюють до готовності і остуджують, після чого ріжуть кубиками. Дрібно рубають солоні огірки і цибуля. Всі компоненти салату змішують між собою, додають квашену капусту, заправляють соусом.
Салат по Дюканов «Круїз» з тунцем
Для його приготування потрібні такі продукти:
Селера (корінь) — 0,156 кг.
Томати — 2 шт.
Яйце — 2 шт.
Банку тунця в с / с (консерви).
За смаком додають зелену цибулю, кріп, петрушку, знежирений йогурт, гірчицю.
Корінь селери очищають і натирають на крупній тертці. Змішують з дрібно нарізаними яйцями, томатами і зеленню, додають в салат рибу. Заправляють соусом з йогурту і гірчиці.
Бутерброди з Дюканов з сиром
Для приготування страви потрібні такі продукти, як:
Хліб по Дюканов.
Знежирений сир — 0,2 5 кг.
Половина пучка кропу.
Один солоний огірок.
Хліб нарізають на скибочки, огірок натирають на терці, кріп подрібнюють і змішують з сиром. Намазують творожено-огіркову масу на хліб.
Соуси для «Круїз»
Цезар по Дюканов
Для приготування соусу потрібно наступний набір продуктів:
Жовток курячого яйця — 1 шт.
Солоні анчоуси — 4 шт.
Часник — 1 зубчик.
Бальзамічний оцет — половина чайної ложки.
Гірчиця — половина чайної ложки.
Сік лимона — половина чайної ложки.
Сіль і мелений чорний перець за смаком.
До суміші оцту і гірчиці додають дрібно порубані анчоуси і часник, пропущений через прес. Жовтки збивають за допомогою міксера, вливають їх до гірчичного соусу, додають сік лимона, солять і перчать.
Десерти для «Круїз»
Сирники по Дюканов
Для їх приготування потрібні такі продукти:
Знежирений сир — 0,15 кг.
Крохмаль — 1,5 столової ложки.
Столова ложка висівок.
Курине яйце.
Замінник цукру і ваніль.
Знежирений йогурт.
М’ята — 1 гілочка.
Лимонний сік — кілька крапель.
Всі компоненти змішують. Збивають тісто блендером. Випікають сирники в духовці при температурі 180 градусів протягом півгодини.
Щоб приготувати соус, потрібно змішати йогурт з замінником цукру і соком лимона, додати до нього м’яту. Готові сирники подають з цією заправкою.
Гранола з йогуртом
Для приготування страви будуть потрібні наступні продукти:
Висівки вівсяні — 2 ст. л.
Замінник цукру в рідкому вигляді — 1,5 ст. л.
Йогурт натуральний.
Ягоди годжі, кунжутне насіння, насіння Чіа.
Висівки всипають в рідкий замінник цукру, нагрівають в мікрохвильовій печі близько хвилини, остуджують і подають із заправкою з йогурту. При бажанні можна додати ягоди годжі, або насіння Чіа (кунжутне насіння).
Оладки по Дюканов
Для їх приготування потрібно:
Сир маложирний — 2 столових ложки.
Яйце — 2 шт.
Замінник цукру.
Висівки вівсяні — 2 столових ложки.
Ваніль.
Всі компоненти ретельно між собою змішують. Випікають млинці в мікрохвильовій печі протягом 4 хвилин при максимальній потужності. Добре поєднуються такі оладки зі згущеним молоком по Дюканов.
Пташине молоко по Дюканов (рецепт смачного торта)
Щоб приготувати корж, потрібні такі продукти:
Крохмаль кукурудзяний — 40 м
Чотири курячих яйця.
Цедра одного лимона.
Замінник цукру — 10 таблеток
Половина чайної ложки розпушувача.
Половина чайної ложки соди.
При бажанні можна додати ванілін.
Корж простий у приготуванні. Потрібно ретельно змішати один з одним всі компоненти, вилити тісто у форму і запекти в духовці. Час випічки — чверть години, температура — 180 градусів. Отриманий корж потрібно розрізати навпіл уздовж, щоб вийшло два коржі.
Щоб приготувати крем, будуть потрібні наступні продукти:
Сир знежирений рідкий — 500 г.
Замінник цукру в товченому вигляді — 10 таблеток
0,2 л молока з відсотком жирності не більше 1,5.
Сік лимона — столова ложка.
Желатин — 3 столових ложки.
У теплому молоці замочують желатин. Окремо змішують сир із замінником цукру і лимонним соком, після чого в нього додають желатиново-молочну масу і добре збивають.
Для приготування помадки потрібно взяти:
Замінник цукру — 2 таблетки.
0,1 л молока з жирністю не більше 1,5%.
Какао в порошкоподібному вигляді з жирністю не більше 12% — дві чайні ложки.
Желатин — 1,5 столових ложки.
Ароматизатор.
Всі компоненти ретельно змішують один з одним.
Корж викладають у форму, виливають на нього крем, прибирають в морозильну камеру на 10 хвилин.
Потім на крем викладають ще 1 корж і заливають помадкою. Тепер торт потрібно прибрати в холодильник на кілька годин (його витримують в холоді мінімум 3 години).
Чізкейк по Дюканов «Нью-Йорк»
Для приготування основи для чізкейку будуть потрібні наступні продукти:
Висівки вівсяні — 4 ст. л.
Два курячих яйця.
Висівки пшеничні — 2 столових ложки.
Знежирений м’який сирок — 3 ст. л.
Щоб приготувати тісто, потрібно змішати всі компоненти один з одним. Виливають тісто в форму і випікають в духовці близько 20 хвилин при температурі 180 градусів. Коли корж буде готовий, виймати його з форми немає необхідності.
Щоб приготувати начинку для чізкейку, будуть потрібні наступні продукти:
Сир «Філадельфія» з жирністю не більше 7% — 70 м
Замінник цукру.
Три курячих яйця.
М’який сир з 0% жирності — 0,25 кг.
Сік одного лимона — його потрібно буде додати за смаком, також як і лимонну цедру.
Крохмаль кукурудзяний — 2 ст. л.
Щоб приготувати начинку, окремо в піну збивають 1 курячий білок, інші компоненти ретельно змішують між собою (сир, сир, замінник цукру, половина лимонного соку, крохмаль, 2 цілих яйця і 1 жовток), після чого додають до них білкову піну.
Що вийшла начинкою поливають корж і знову прибирають в духовку на 40 хвилин (температура — 160 градусів). Для третього шару потрібно сік половини лимона, замінник цукру і крохмаль (столова ложка). Нагріти крем потрібно в мікрохвильовій печі до того моменту, поки він не стане густим. Коли чізкейк буде готовий, його виймають з форми і змащують вийшов лимонним кремом.
Йогурт по Дюканов в мультиварці з Активії
Для його приготування потрібно:
Літр молока жирністю не більше 1,5%.
Знежирений йогурт Активія — 150 мл.
Молоко кип’ятять і остуджують до 40 градусів. У йогурт вливають невелику порцію молока, змішують до однорідної консистенції. Потім додають до цієї маси залишки молока. Переливають отриману суміш в мультиварку і закривають кришку. Ставлять на підігрів на 20 хвилин, потім вимикають і залишають ще на 10 годин (можна на ніч). Вранці прибирають вийшов йогурт в холодильник. У нього можна додавати будь-які компоненти (какао, замінник цукру, варення та ін.). Можна готувати такий йогурт в спеціальних баночках, які часто йдуть з мультиваркою в комплекті, або в йогуртниці.
Активіа можна замінити закваскою з аптеки.