2153 Другі страви для фази «Атака»

Другі страви для фази «Атака»


Другі страви для фази «Атака»

Курка з розмарином і лимоном

Щоб приготувати страву, потрібно:

Ніжки, стегна і грудка куряча.

3 гілочки розмарину.

Сік половини лимона.

З курки видаляють шкуру і жир, поміщають її на фольгу, збризкують лимонним соком і викладають поруч гілочку розмарину. Випікають м’ясо в духовці при температурі 180 градусів протягом півгодини.

Курячі нагетси

Щоб приготувати страву, потрібно:

Куряча грудка — 2 шт.

Яйце — 1 шт.

Висівки — 2 ст. л.

Спеції.

Висівки змішують зі спеціями і сіллю. Окремо збивають яйце. Грудку нарізають на смужки товщиною в 20 мм, умочують в яйце, потім обвалюють у висівках і випікають в духовці при температурі 180 градусів близько 20 хвилин.

Курячі маффіни

Для приготування мафінів будуть потрібні наступні продукти:

Яйце (1 шт. На 1 маффин).

Куряча грудка.

Спеції.

Цибуля ріпчаста або зелена цибуля.

Сир нежирний.

Куряче м’ясо, цибулю і сир потрібно дрібно порубати, змішати зі спеціями і розділити масу на 4 порції. У форму для випікання мафінів викладають сирно-курячу суміш, зверху розбивають по 1 яйцю (на кожен маффин). Випікають маффіни в духовці при температурі 200 градусів протягом 20 хвилин. Подають до столу в охолодженому вигляді.

Рулетики з курки з м’яким сиром

Для приготування страви потрібні такі продукти:

Грудка куряча — 4 шт.

Сир м’який знежирений — 70 м

Часник — 1 зубчик.

Цибуля зелена, спеції.

Грудку ріжуть навпіл по ширині, щоб з 1 грудки вийшло 2 пласта. Їх відбивають, викладають зверху начинку (сир, цибуля, часник, спеції) і формують рулетики. Випікають в духовці близько 25 хвилин.

Омлет з копченим лососем

Щоб приготувати страву, потрібно:

Яйце куряче — 5 шт.

Копчений лосось — 0,2 кг.

Читайте ще:  Ефективна дієта на 3 дні - медична

Йогурт знежирений — 2 ст. л.

Ріпчасту цибулю — 1 ст. л.

Кріп.

Рибу нарізають кубиками, окремо змішують яйця, йогурт, цибуля і кріп, потім до нього додають лосось, змішують. Випікають в силіконової формі в духовці при температурі 180 градусів протягом 40 хвилин.

Сьомга з гірчицею, запечена в духовці

Для приготування страви потрібно:

Готова гірчиця — 1 ст. л.

Сьомга — 1 шматок.

Чебрець, спеції.

Рибу змащують гірчицею, обвалюють у спеціях і посипають чебрецем. Випікають в духовці протягом 20 хвилин при температурі 200 градусів.

Сирні роли з крабовими паличками

Для приготування страви потрібно:

Сир м’який.

Листя норі.

Крабові палички.

На норі викладають сир, потім крабові палички і згортають лист. Сформовані «ковбаски» охолоджують в холодильнику протягом 20 хвилин, після чого нарізають на роли.

Юшка з лосося з вареними яйцями і цибулею

Щоб приготувати юшку, потрібно наступний продуктовий набір:

Лосось — 0,3 кг.

Зелена цибуля — пучок.

Яйця курячі — 2 шт.

Сіль, перець, приправа для юшки, лавровий лист.

У суп можна додати кілька креветок, але можна обійтися і без них.

Рибу доводять до готовності в підсоленій воді, ріжуть на дрібні шматочки і запускають назад в бульйон. Креветки чистять і також опускають в киплячий рибний відвар. За 2 хвилини до закінчення варіння в суп вводяться дрібно порізані варені яйця, зелень і спеції.

Сирно-рибна запіканка

Щоб приготувати запіканку, потрібні такі продукти:

Сир з 0% жирності.

Філе хека — 0,2 кг.

Цибулина — 1 шт.

Білок курячого яйця в сирому вигляді — 2 шт.

Висівки вівсяні — столова ложка.

Сіль і перець.

Лук потрібно дрібно нарізати, рибу з сиром подрібнити за допомогою блендера. Отримані компоненти змішати, викласти в чашу мультиварки і випікати протягом півгодини.

Котлети з субпродуктів

Для приготування котлет будуть потрібні такі продукти, як:

Шлуночки, сердечка і печінку курки. Загальний обсяг субпродуктів — 500 г.

Головка цибулі.

Яйце куряче свіже.

Перець і сіль.

Сердечка, печінка і шлуночки відварюються і пропускаються через м’ясорубку разом з головкою цибулі. У готовий фарш додають сіль, перець і яйце, після чого формують котлети і смажать їх на сухій сковороді з антипригарним покриттям.

Дю-пастрома

Для приготування страви потрібні такі продукти, як:

Філе яловичини (при бажанні можна використовувати філе індички або курки).

Сіль, спеції.

Оливкова олія.

Часник.

У сольовий розчин (в літрі води розчиняють столову ложку солі) опускають м’ясо і прибирають в холодне місце на 12 годин. Через цей час м’ясо з розчину виймають, обмазують маслом, часником і спеціями. Запікають філе в духовці близько 50 хвилин.

Читайте ще:  Фази дієти Дюка

Курячі котлети з крабовими паличками

Для приготування котлет будуть потрібні наступні продукти:

Філе курки — 250 г.

Палички крабові — 150 г.

Куряче яйце.

Сіль і спеції.

Куряче м’ясо і крабові палички пропускають через м’ясорубку, вбивають в отриманий фарш яйце, солять і перчать. З фаршу формують котлети і випікають в духовці протягом 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Індичка в соусі

Для приготування страви потрібні такі продукти:

Індичка (філе) — 0,2 кг.

Йогурт з 0% жирності — 60 м

Соус соєвий — 15 м

Перець, сіль, розмарин.

Для приготування страви потрібно нарізати м’ясо тонкими пластинами. Окремо приготувати заправку, змішавши соєвий соус і йогурт. Соусом заливають м’ясо, викладають його на фольгу і запікають у духовці протягом години при температурі 180 градусів.

Ростбіф

Для його приготування потрібні такі продукти, як:

Телятина (вирізка) — 0,35 кг.

Чайна ложка гірчиці.

Натуральний знежирений йогурт — 100 г.

Сіль і перець.

М’ясо натирають сіллю і приправами, обмазують гірчицею і прибирають в холодильник на ніч. Вранці його поливають йогуртом, загортають у фольгу і запікають у духовці не менше години.

Медальйони з яловичини в кисло-солодкому соусі

Для приготування страви потрібні такі продукти:

Яловичина — 120 м

Желе з ягід червоної смородини без додавання цукру — 50 г.

Чайна ложка гірчиці.

Імбир сушений (корінь) — половина чайної ложки.

Сік лимона — 2 чайних ложки.

Олія соняшникова — чайна ложка.

Сіль і чорний перець.

М’ясо розрізати на 2 частини, щоб вийшло два медальйона, кожен вагою по 60 р Що б під час приготування м’ясо не деформувалося, медальйони обв’язують ниткою. Обмазують м’ясо сіллю, перцем, гірчицею і маринують протягом 15 хвилин. Через цей час медальйони обсмажують на сковороді.

Для приготування соусу потрібно ягідне желе змішати з соком лимона і імбиром. На вогні довести соус до бажаної густоти, після чого посолити і поперчити його.

З м’яса знімають нитки, викладають на тарілку і поливають соусом.

Салати для фази Атака

Другі страви для фази «Атака»

Салат мімоза

Для його приготування потрібні такі продукти:

Рибні консерви в с / р — 1 банка.

Сир твердий (невеликий шматочок).

Яйця — 3 шт.

Цибулина.

Йогурт.

Рибу подрібнюють, розминаючи її виделкою, і викладають в салатник першим шаром. Зверху посипають рибу різаним цибулею, промазують йогуртом. Потім йде шар натертих на крупній тертці яєчних білків і сиру. Його теж промащують йогуртом. Останній шар салату — яєчні жовтки, подрібнені на дрібній тертці.

Читайте ще:  Десерти для «Стабілізації»

Салат з кальмарами по Дюканов «Атака»

Для приготування страви будуть потрібні наступні продукти:

Дві тушки кальмара (відварених).

Два яйця.

Корнішони — 3 шт.

Сирок з 0% жирністю.

Цибуля зелена, спеції.

Кальмари ріжуть соломкою, до них додають дрібно нарубані корнішони, яйця і цибулю. Заправляють салат сирком.

Салат з курки з Дюканов «Ніжність»

Для приготування страви будуть потрібні такі продукти, як:

Куряче м’ясо (філе) — 0,3 кг.

Яйце — 2 шт.

Знежирений йогурт — столова ложка.

Гірчиця, зелена цибуля і сіль за смаком.

Куряче м’ясо варять, дрібно ріжуть, додають до нього порубаний лук і заливають йогуртом, який попередньо змішують з сіллю і гірчицею.

Білковий салат по Дюкану

Для приготування страви потрібно:

Варене куряче філе — 200 г.

Креветки — 0,2 кг.

Відварені яйця — 2 шт.

Шинка з жирністю не більше 4% — 0,1 кг.

Йогурт з жирністю 0% — 6 ст. л.

Кріп.

Рубають дрібно курку, яйця і шинку. Креветки годі й нарізати, якщо вони не дуже великі. Заправляють салат йогуртом і прикрашають кропом. При бажанні можна додати цибулю.
Соуси для «Атаки»
дю майонез

Дю-майонез (рецепт для «Атаки»)

Для приготування майонезу потрібно:

Сирий жовток — 2 шт.

М’який сирок з 0% жирності — 250 р

Замінник цукру — 1 таблетка.

Оливкова олія — ​​столова ложка.

Гірчиця — чайна ложка.

Сік лимона — столова ложка.

Сіль.

У жовтки додають замінник цукру, гірчицю і сіль, все збивають за допомогою міксера. Туди ж вводять сирок і продовжують збивати, поступово вливаючи олію. На цьому етапі суміш матиме жовтий відтінок. Потім до неї додають сік лимона і маса біліє. На виході із зазначеного набору продуктів вийде 200 г майонезу.

Гірчиця по Дюканов (рецепт з вином)

Для приготування соусу потрібно:

Порошок гірчичний — 60 м

Сухе біле вино — стакан.

Ріпчасту цибулю — 1 головка.

Зубчик часнику.

Чайна ложка солі.

5 крапель соусу «Табаско».

Цукрозамінник.

У вині проварюють цибулю і часник протягом 7 хвилин. Потім вино проціджують, всипають до нього гірчичний порошок і збивають за допомогою міксера. До отриманої суміші додають цукор, сіль і соус «Табаско». Виливають вийшла гірчицю в каструлю і добре прогрівають, поки вона не загусне до потрібної консистенції. Зберігати соус потрібно в скляній ємності в холодильнику.

По теме: ( из рубрики Рецепти Дієти для схуднення )
Роздiли
Top