Десерти для фази «Атака»
Содержание
Десерти для фази «Атака»
Сирники
Для приготування страви потрібні такі продукти:
Сир знежирений — 0,2 кг.
Яйце — 2 шт.
Замінник цукру.
Висівки — 2 ст. л.
Сіль, ванілін.
Сир добре розминають, додають до нього яйця, замінник цукру і висівки, сіль і ванілін. Всі компоненти ретельно змішують один з одним. З суміші роблять сирники і запікають їх в духовці близько 15 хвилин при 180 градусах (або смажать без масла на антипригарной сковороді).
Десерт кавовий
Продукти, які будуть потрібні для його приготування:
Сир знежирений — 0,4 кг.
Кава — 1 чайна ложка.
Пігулка цукрозамінника.
Кориця.
Всі компоненти змішують в одному посуді і десерт можна вважати готовим.
Сирне желе
Для його приготування потрібні такі продукти:
Сир з 0% жирності — 0,35 кг.
Знежирений йогурт — 100 мл.
Знежирене молоко — 0,5 склянки.
Желатин — 20 р
Замінник цукру.
Желатин заливають теплим молоком (половина від усього обсягу молока), залишають на чверть години для набухання. Сир збивають із замінником цукру і йогуртом. Залишки молока нагрівають і вливають в набряклу желатиново-молочну суміш. Потім туди ж додають збитий сир з йогуртом, розливають по формах і прибирають в холодильник. Коли суміш застигне, її можна вживати в їжу. При бажанні в желе додають висівки.
Вівсяне печиво з висівками
Для приготування печива будуть потрібні наступні продукти:
Яйце — 1 шт.
Висівки вівсяні — 60 м
Натуральний йогурт з 0% жирності — 50 мл.
Замінник цукру.
Жовток курячого яйця змішують з висівками, додають до суміші збитий білок. Розкладають масу по формах і випікають в духовці протягом 25 хвилин при 180 градусах.
Вівсяно-сирне печиво
Для його приготування потрібно:
М’який сирок знежирений — 7 ст. л.
Висівки вівсяні — 7 ст. л.
Яйце куряче — 2 шт.
Розпушувач — 1 чайна ложка.
Замінник цукру і ванілін за смаком.
Всі компоненти потрібно змішати один з одним і збити за допомогою блендера. Викласти масу на деко, використовуючи ложку. Відстань між печивом повинна становити не менше 4 см, так як в процесі запікання воно збільшиться в розмірах. Випікати печиво в духовці при температурі 150 градусів до тих пір, поки воно не стане золотистого кольору.
Кавове желе
Для його приготування потрібно:
Молоко з 0% жирності — 2 ст.
Кава розчинна — чайна ложка.
Желатин — 4 чайних ложки.
Кип’ячена тепла вода — 150 мл.
Ванілін, замінник цукру.
Закип’ятити молоко разом з кавою, ваніллю і замінником цукру. Окремо в теплій воді замочують желатин і залишають його 20 хвилин, щоб він набряк. Потім його додають до молока з кавою. Розливають суміш по формочках і прибирають в холодильник для застигання.
Безе по Дюканов «Атака» в духовці
Для приготування безе будуть потрібні наступні продукти:
Білки чотирьох яєць.
Замінник цукру.
Білки потрібно добре збити і додати до них замінник цукру, який слід заздалегідь розчинити в невеликій кількості теплої води. Отриману суміш викладають на деко у формі безе і запікають у духовці. Час приготування 15-40 хвилин.
Білкове морозиво
Для приготування страви будуть потрібні наступні продукти:
Білок курячого яйця — 2 шт.
Молоко знежирене (порошок) — столова ложка.
Замінник цукру
Ароматизатор
Білки збивають в піну, додають замінник цукру і ароматизатор. Акуратно вводять в отриману суміш сухе молоко і прибирають в морозильну камеру на ніч.
Згущене молоко Дюка (рецепт для «Атаки»)
Для приготування згущеного молока потрібно:
Молоко, жирність якого не перевищує 1,5% — 250 мл.
Знежирене молоко (порошок) — 150 г.
Ванілін і замінник цукру за смаком.
Всі компоненти змішують між собою і виварюють на водяній бані протягом години, не забуваючи помішувати. Після охолодження переливають згущене молоко в баночку і прибирають в холодильник.