2156 Десерти для фази «Атака»

Десерти для фази «Атака»


Десерти для фази «Атака»

Сирники

Для приготування страви потрібні такі продукти:

Сир знежирений — 0,2 кг.

Яйце — 2 шт.

Замінник цукру.

Висівки — 2 ст. л.

Сіль, ванілін.

Сир добре розминають, додають до нього яйця, замінник цукру і висівки, сіль і ванілін. Всі компоненти ретельно змішують один з одним. З суміші роблять сирники і запікають їх в духовці близько 15 хвилин при 180 градусах (або смажать без масла на антипригарной сковороді).

Десерт кавовий

Продукти, які будуть потрібні для його приготування:

Сир знежирений — 0,4 кг.

Кава — 1 чайна ложка.

Пігулка цукрозамінника.

Кориця.

Всі компоненти змішують в одному посуді і десерт можна вважати готовим.

Сирне желе

Для його приготування потрібні такі продукти:

Сир з 0% жирності — 0,35 кг.

Знежирений йогурт — 100 мл.

Знежирене молоко — 0,5 склянки.

Желатин — 20 р

Замінник цукру.

Желатин заливають теплим молоком (половина від усього обсягу молока), залишають на чверть години для набухання. Сир збивають із замінником цукру і йогуртом. Залишки молока нагрівають і вливають в набряклу желатиново-молочну суміш. Потім туди ж додають збитий сир з йогуртом, розливають по формах і прибирають в холодильник. Коли суміш застигне, її можна вживати в їжу. При бажанні в желе додають висівки.

Вівсяне печиво з висівками

Для приготування печива будуть потрібні наступні продукти:

Яйце — 1 шт.

Висівки вівсяні — 60 м

Читайте ще:  Огіркова дієта для схуднення на 10 кг

Натуральний йогурт з 0% жирності — 50 мл.

Замінник цукру.

Жовток курячого яйця змішують з висівками, додають до суміші збитий білок. Розкладають масу по формах і випікають в духовці протягом 25 хвилин при 180 градусах.

Вівсяно-сирне печиво

Для його приготування потрібно:

М’який сирок знежирений — 7 ст. л.

Висівки вівсяні — 7 ст. л.

Яйце куряче — 2 шт.

Розпушувач — 1 чайна ложка.

Замінник цукру і ванілін за смаком.

Всі компоненти потрібно змішати один з одним і збити за допомогою блендера. Викласти масу на деко, використовуючи ложку. Відстань між печивом повинна становити не менше 4 см, так як в процесі запікання воно збільшиться в розмірах. Випікати печиво в духовці при температурі 150 градусів до тих пір, поки воно не стане золотистого кольору.

Кавове желе

Для його приготування потрібно:

Молоко з 0% жирності — 2 ст.

Кава розчинна — чайна ложка.

Желатин — 4 чайних ложки.

Кип’ячена тепла вода — 150 мл.

Ванілін, замінник цукру.

Закип’ятити молоко разом з кавою, ваніллю і замінником цукру. Окремо в теплій воді замочують желатин і залишають його 20 хвилин, щоб він набряк. Потім його додають до молока з кавою. Розливають суміш по формочках і прибирають в холодильник для застигання.

Безе по Дюканов «Атака» в духовці

Для приготування безе будуть потрібні наступні продукти:

Білки чотирьох яєць.

Замінник цукру.

Білки потрібно добре збити і додати до них замінник цукру, який слід заздалегідь розчинити в невеликій кількості теплої води. Отриману суміш викладають на деко у формі безе і запікають у духовці. Час приготування 15-40 хвилин.

Білкове морозиво

Для приготування страви будуть потрібні наступні продукти:

Читайте ще:  Рецепти страв для 2 фази «Круїз»: чергування білкових днів з овочевими

Білок курячого яйця — 2 шт.

Молоко знежирене (порошок) — столова ложка.

Замінник цукру

Ароматизатор

Білки збивають в піну, додають замінник цукру і ароматизатор. Акуратно вводять в отриману суміш сухе молоко і прибирають в морозильну камеру на ніч.

Згущене молоко Дюка (рецепт для «Атаки»)

Для приготування згущеного молока потрібно:

Молоко, жирність якого не перевищує 1,5% — 250 мл.

Знежирене молоко (порошок) — 150 г.

Ванілін і замінник цукру за смаком.

Всі компоненти змішують між собою і виварюють на водяній бані протягом години, не забуваючи помішувати. Після охолодження переливають згущене молоко в баночку і прибирають в холодильник.

По теме: ( из рубрики Рецепти Дієти для схуднення )
Роздiли
Top