2514 Свинина в обсипці з перцями і печерицями

Свинина в обсипці з перцями і печерицями


Свинина в обсипці з перцями і печерицями

Інгредієнти для «Свинина в обсипці з перцями і печерицями»:

Шийка свиняча — 800 г
Соєвий соус  — 0,5 скл.
Суміш спецій — 1,5 скл.
Печериці — 1 горст.
Перець болгарський — 2 шт
сіль

Рецепт «Свинина в обсипці з перцями і печерицями»:

  1. Свинячу шию промити, підготувати шприц-маринатор. Якщо спеціального немає, підійде аптечний з самої товстої голкою і великою діркою.
  2. Нашпріцевать м’ясо соусом, обкаливая його з усіх боків.
  3. Обваляти м’ясо в витеклих соусі і залишити на 6 годин, іноді мнучи м’ясо в соусі.
  4. Підготувати обсипання, у мене це — часник сушений грубого помелу, паприка різнокольорова сушена, грубого помелу, гірчиця (зерна), тмин, морква і цибуля сушені грубого помелу, перець чорний і запашний мелені, сіль. Все кладеться на смак, наприклад кмину найменше, так його аромат повинен бути легким, основне це паприка, морква, цибуля і часник. Ви можете зібрати і свою яку завгодно суміш.
  5. М’ясо трохи промокнути паперовим рушником, тільки щоб з нього не текло, зовсім насухо не треба, а то обсипання не приляже. Добре обваляти шматок в обсипання з усіх боків.
  6. Готувати при 85-95 градусах 15 хвилин на 1 см діаметра. Готове м’ясо загорнути в папір або фольгу і охолодити в холодильнику не менше 8 годин.
  7. Перед подачею м’яса, печериці порізати на 2 частини, обсмажити до м’якості.
  8. До них додати крупно різаний болгарський перець, посолити за смаком, можна додати перець за бажанням, я трохи посипала солодкої меленою паприкою. Смажити до готовності, помішуючи.
  9. На тарілку викласти м’ясо (можна його все відразу порізати на скибочки), доповнити засмажкою і подавати!
Читайте ще:  Рецепт Салат «Свинка»
По теме: ( из рубрики Рецепти Свинини )
Роздiли
Top