3344 Рецепт Голубці «Кульочки з гарніром»

Рецепт Голубці «Кульочки з гарніром»


Рецепт Голубці «Кульочки з гарніром»

See also: Ankole-Watusi Cattle Breed Information

Інгредієнти для «Голубці« Кульочки з гарніром »»:

Капуста білокачанна / Капустa — 1 кг
Свинина — 500 г
Картопля — 500 г
Лук-порей — 1 шт
Рис — 200 г
Томатна паста — 3 ст. л.
Сметана — 100 г
Спеції — 2 ч. Л.
Лист лавровий — 2 шт
Сіль — 3 ч. Л.
Вода — 1 л

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 5

Рецепт «Голубці« Кульочки з гарніром »»:

  1. Капусту розм’якшуємо в мікрохвильовці хвилин 10.
  2. Листя ріжемо навпіл і звертаємо разом з фаршем в кульочки (Детально в відео).
  3. Фарш: прокручуємо м’ясо з цибулею і додаємо сіль, перець, коріандр.
  4. Потім голубці укладаючи в форму, перекладаємо картоплинами, заливаємо сумішшю томат пасти, сметани, води і солі з перцем або універсальною приправою.
  5. Додаємо пару лаврових листків і ставимо в розігріту духовку на 180-200 градусів на 50 хвилин. Готову страву можна посипати зеленню.

Читайте ще:  Рецепт Печінка в кефірі "Червоне і Біле"
По теме: ( из рубрики Рецепти Свинини )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top