Рецепт Голубці «Кульочки з гарніром»
Содержание
Рецепт Голубці «Кульочки з гарніром»
Інгредієнти для «Голубці« Кульочки з гарніром »»:
Капуста білокачанна / Капустa — 1 кг
Свинина — 500 г
Картопля — 500 г
Лук-порей — 1 шт
Рис — 200 г
Томатна паста — 3 ст. л.
Сметана — 100 г
Спеції — 2 ч. Л.
Лист лавровий — 2 шт
Сіль — 3 ч. Л.
Вода — 1 л
Час приготування: 50 хвилин
Кількість порцій: 5
Рецепт «Голубці« Кульочки з гарніром »»:
- Капусту розм’якшуємо в мікрохвильовці хвилин 10.
- Листя ріжемо навпіл і звертаємо разом з фаршем в кульочки (Детально в відео).
- Фарш: прокручуємо м’ясо з цибулею і додаємо сіль, перець, коріандр.
- Потім голубці укладаючи в форму, перекладаємо картоплинами, заливаємо сумішшю томат пасти, сметани, води і солі з перцем або універсальною приправою.
- Додаємо пару лаврових листків і ставимо в розігріту духовку на 180-200 градусів на 50 хвилин. Готову страву можна посипати зеленню.
По теме: ( из рубрики Рецепти Свинини )