Рецепт Голубці «Кульочки з гарніром»
Содержание
Рецепт Голубці «Кульочки з гарніром»
See also: Ankole-Watusi Cattle Breed Information
Інгредієнти для «Голубці« Кульочки з гарніром »»:
Капуста білокачанна / Капустa – 1 кг
Свинина – 500 г
Картопля – 500 г
Лук-порей – 1 шт
Рис – 200 г
Томатна паста – 3 ст. л.
Сметана – 100 г
Спеції – 2 ч. Л.
Лист лавровий – 2 шт
Сіль – 3 ч. Л.
Вода – 1 л
Час приготування: 50 хвилин
Кількість порцій: 5
Рецепт «Голубці« Кульочки з гарніром »»:
- Капусту розм’якшуємо в мікрохвильовці хвилин 10.
- Листя ріжемо навпіл і звертаємо разом з фаршем в кульочки (Детально в відео).
- Фарш: прокручуємо м’ясо з цибулею і додаємо сіль, перець, коріандр.
- Потім голубці укладаючи в форму, перекладаємо картоплинами, заливаємо сумішшю томат пасти, сметани, води і солі з перцем або універсальною приправою.
- Додаємо пару лаврових листків і ставимо в розігріту духовку на 180-200 градусів на 50 хвилин. Готову страву можна посипати зеленню.
Из той же категории: (Рецепти Свинини)