Рецепт Буженина зі свинини
Содержание
Рецепт Буженина зі свинини
Інгредієнти для «Буженина зі свинини»:
маринад
Сіль – 2 ст. л.
Лист лавровий – 3 шт
Перець духмяний – 4 шт
Перець чорний – 5 шт
Розмарин – 1 шт
Імбир – 1 ст. л.
соус
Сіль – 1 ч. Л.
Насіння гірчиці – 2 ч. Л.
Горіх мускатний – 1 ч. Л.
Лист лавровий – 2 шт
Паприка солодка – 2 ч. Л.
Коріандр – 1 ч. Л.
Перець чорний – 1 ч. Л.
Часник – 3 зуб.
Олія соняшникова – 2 ст. л.
Розмарин – 1 шт
м’ясо
Свинина – 1500 г
Час приготування: 80 хвилин
Кількість порцій: 5
Рецепт «Бажання зі свинини»:
Перший досвід мого чоловіка в відео-рецептах і в приготуванні буженина.
М’ясо вийшло відмінне !!!
Всі звикли що це святкове блюдо.
Але я можу сказати що це відмінна натуральна заміна ковбасі.
Цю страву можна готувати не тільки на свята.
Зберігається добре. У бутербродах відлітає на ура!
Дочка їсть із задоволенням.
При цьому за ціною навіть виходить вигідніше ніж ковбаса того ж рівня.
Готується в два етапи.
1 – маринад – м’ясо маринується в готовому маринаді.
2 – запікання в соусі.
Все докладно в відео.
Смачного!