2303 Свинячий рулет з рисом і овочами

Свинячий рулет з рисом і овочами


Свинячий рулет з рисом і овочами

Інгредієнти для «Свинячий рулет з рисом і овочами»:

Свинина (одним шматком) — 1500 г
Гірчиця — 3 ст. л.
Соєвий соус — 50 мл
Мед — 1/2 ч. Л.
сіль
Рис (вага відвареного) — 400 г
Олія — ​​3 ст. л.
Цибуля ріпчаста — 150 г
Морква — 150 г
Перець болгарський — 150 г
Вода (за потребою)

Рецепт «Свинячий рулет з рисом і овочами»:

  1. Шматок свинини промийте під проточною водою, обсушити. У мене свиняча лопатка, вона з жирком і так рулет буде соковитіше. З вирізкою він буде більш сухою.
  2. За допомогою ножа зробіть уздовж шматка надріз і розкрийте м’ясо у вигляді «книжки»
  3. Змішайте соєвий соус, гірчицю, мед
  4. Намажте цією сумішшю одну сторону м’ясного пласта, накрийте плівкою і залиште на 3 години маринуватися
  5. На маслі підсмажте злегка нарізані цибулю, моркву і болгарський перець
  6. Відваріть до напівготовності рис басматі.
  7. Додайте його до овочів, перемішайте, посоліть за смаком. начинку остудіть
  8. Рівномірно розподіліть начинку по всій поверхні м’яса. Придавите її до м’яса долонькою або лопаткою.
  9. Поверніть м’ясо з начинкою в рулет. Тут головне — не поспішати і кожен виток рулету як би обжимати пальцями.
  10. Обвяжіте рулет щільно кулінарною ниткою і змастити залишками гірчичного маринаду
  11. Нагрійте духовку до 160 градусів. Запікайте близько 1-1,5 годин, бажано з конвекцією. На деко, на якому запікається рулет постійно підливайте гарячу воду, щоб на поверхні дека було води не менше 0,5 см. Періодично поливайте рулет соком.
  12. Готовий рулет вийміть з духовки, накрийте фольгою і дайте йому «відпочити» 20 хвилин. Після чого видаліть нитки і можна подавати до столу.
Читайте ще:  Свиняча грудинка "Дуже просто"
По теме: ( из рубрики Рецепти Свинини )
Роздiли
Top