Рецепт Свинячі ребра з яблучно-гірчичним соусом
2898 Рецепт Свинячі ребра з яблучно-гірчичним соусом

Рецепт Свинячі ребра з яблучно-гірчичним соусом


Рецепт Свинячі ребра з яблучно-гірчичним соусом

Інгредієнти для “Свинячі ребра з яблучно-гірчичним соусом”:

маринад

Ребра свинячі – 1 кг
Сидр – 0,5 л
Яблуко (кисле) – 2 шт
Гірчиця ( з медом) – 3 ч. Л.
Спеції (Сіль, перець, кмин, коріандр, лавровий лист, паприка, зіра.)
Часник – 3 зуб.
Цибуля ріпчаста – 1 шт

маринад 2

Соєвий соус – 1 ст. л.
Кетчуп – 1 ст. л.
Гірчиця ( з медом) – 2 ч. Л.
Спеції (Сіль, перець, кмин, коріандр, паприка, зіра.)
Мед – 1 ст. л.

соус

Яблуко – 2 шт
Гірчиця (Баварська) – 2 ст. л.
Олія – ​​2 ст. л.
Спеції (сіль, перець)

Рецепт “Свинячі ребра з яблучно-гірчичним соусом”:

  1. У велику каструлю покладіть вимиті під краном свинячі ребра. Також сюди складіть цибулю, часточки яблук і зубчики часнику. Додайте приправи: лавровий лист, гірчицю з медом, сіль, перець. Залийте всі інгредієнти сидром та приберіть в холодильник на кілька годин, а краще на ніч.
  2. Тепер приготуйте маринад №2. У мисці змішайте мед, кетчуп, соєвий соус, спеції і гірчицю з медом.
  3. Старанно обмажте ребра маринадом з усіх боків, не забудьте і про яблука.
  4. Попередньо розпаліть мангал. Після того, як вугілля все перегоріли і утворився хороший жар, ставте решітку з ребрами пекти. У процесі запікання не забудьте змащувати ребра маринадом.
  5. Часточки яблук загорніть у фольгу і відправте на вугілля. Яблука можна запекти і будь-яким зручним для вас способом. Готові яблука очистити від шкірки.
  6. До яблучної м’якоті додати рослинне масло, гірчицю (Баварську), сіль, перець. Подрібнити блендером.
Читайте ще:  Рецепт Свинина-гриль з вершково-гірчичним соусом
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Свинини)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

10 + 17 =

Сейчас читают:
Top