2898 Рецепт Свинячі ребра з яблучно-гірчичним соусом

Рецепт Свинячі ребра з яблучно-гірчичним соусом


Рецепт Свинячі ребра з яблучно-гірчичним соусом

Інгредієнти для «Свинячі ребра з яблучно-гірчичним соусом»:

маринад

Ребра свинячі — 1 кг
Сидр — 0,5 л
Яблуко (кисле) — 2 шт
Гірчиця ( з медом) — 3 ч. Л.
Спеції (Сіль, перець, кмин, коріандр, лавровий лист, паприка, зіра.)
Часник — 3 зуб.
Цибуля ріпчаста — 1 шт

маринад 2

Соєвий соус — 1 ст. л.
Кетчуп — 1 ст. л.
Гірчиця ( з медом) — 2 ч. Л.
Спеції (Сіль, перець, кмин, коріандр, паприка, зіра.)
Мед — 1 ст. л.

соус

Яблуко — 2 шт
Гірчиця (Баварська) — 2 ст. л.
Олія — ​​2 ст. л.
Спеції (сіль, перець)

Рецепт «Свинячі ребра з яблучно-гірчичним соусом»:

  1. У велику каструлю покладіть вимиті під краном свинячі ребра. Також сюди складіть цибулю, часточки яблук і зубчики часнику. Додайте приправи: лавровий лист, гірчицю з медом, сіль, перець. Залийте всі інгредієнти сидром та приберіть в холодильник на кілька годин, а краще на ніч.
  2. Тепер приготуйте маринад №2. У мисці змішайте мед, кетчуп, соєвий соус, спеції і гірчицю з медом.
  3. Старанно обмажте ребра маринадом з усіх боків, не забудьте і про яблука.
  4. Попередньо розпаліть мангал. Після того, як вугілля все перегоріли і утворився хороший жар, ставте решітку з ребрами пекти. У процесі запікання не забудьте змащувати ребра маринадом.
  5. Часточки яблук загорніть у фольгу і відправте на вугілля. Яблука можна запекти і будь-яким зручним для вас способом. Готові яблука очистити від шкірки.
  6. До яблучної м’якоті додати рослинне масло, гірчицю (Баварську), сіль, перець. Подрібнити блендером.
Читайте ще:  М'ясо по французьки
По теме: ( из рубрики Рецепти Свинини )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top