Рецепт Свинячі ребра з яблучно-гірчичним соусом
Содержание
Рецепт Свинячі ребра з яблучно-гірчичним соусом
Інгредієнти для «Свинячі ребра з яблучно-гірчичним соусом»:
маринад
Ребра свинячі — 1 кг
Сидр — 0,5 л
Яблуко (кисле) — 2 шт
Гірчиця ( з медом) — 3 ч. Л.
Спеції (Сіль, перець, кмин, коріандр, лавровий лист, паприка, зіра.)
Часник — 3 зуб.
Цибуля ріпчаста — 1 шт
маринад 2
Соєвий соус — 1 ст. л.
Кетчуп — 1 ст. л.
Гірчиця ( з медом) — 2 ч. Л.
Спеції (Сіль, перець, кмин, коріандр, паприка, зіра.)
Мед — 1 ст. л.
соус
Яблуко — 2 шт
Гірчиця (Баварська) — 2 ст. л.
Олія — 2 ст. л.
Спеції (сіль, перець)
Рецепт «Свинячі ребра з яблучно-гірчичним соусом»:
- У велику каструлю покладіть вимиті під краном свинячі ребра. Також сюди складіть цибулю, часточки яблук і зубчики часнику. Додайте приправи: лавровий лист, гірчицю з медом, сіль, перець. Залийте всі інгредієнти сидром та приберіть в холодильник на кілька годин, а краще на ніч.
- Тепер приготуйте маринад №2. У мисці змішайте мед, кетчуп, соєвий соус, спеції і гірчицю з медом.
- Старанно обмажте ребра маринадом з усіх боків, не забудьте і про яблука.
- Попередньо розпаліть мангал. Після того, як вугілля все перегоріли і утворився хороший жар, ставте решітку з ребрами пекти. У процесі запікання не забудьте змащувати ребра маринадом.
- Часточки яблук загорніть у фольгу і відправте на вугілля. Яблука можна запекти і будь-яким зручним для вас способом. Готові яблука очистити від шкірки.
- До яблучної м’якоті додати рослинне масло, гірчицю (Баварську), сіль, перець. Подрібнити блендером.
По теме: ( из рубрики Рецепти Свинини )