1859 М'ясо по французьки

М’ясо по французьки


М’ясо по французьки

Інгредієнти для «М’ясо по-французьки»:

Свинина (шийка) — 1,5 кг
Картопля — 8 шт
Цибуля ріпчаста — 4 шт
Часник — 6 зуб.
Майонез — 500 г
Сир твердий — 250 г
Олія — ​​1 ст. л.
сіль
Перець чорний

Рецепт «М’ясо по-французьки»:

  1. М’ясо порізати тонкими медальйонами. Для цього його краще попередньо трохи потримати в морозилці. Я цього не зробив, і у мене м’ясо вийшло нарізаним довільно.
  2. Картоплю очистити, порізати тонкими кружечками або півколами.
  3. Лук очистити, порізати кільцями або півкільцями.
  4. Часник розчавити.
  5. Сир натерти на дрібній тертці.
  6. Змішати часник, сир, майонез.
    Глибоке деко змастити рослинним маслом, викласти шар картоплі.
  7. На неї укласти цибулю. Зверху — м’ясо. Солити і перчити кожен шар, але без фанатизму: пам’ятайте про те, що майонез — солоний. Злегка змастити майонезом, можна просто нанести сіточку. Можна цього й не робити: майонезна шапка зверху оживляти всі верстви, поки блюдо готується.
  8. Повторити шари в тій же послідовності. Зверху рясно і рівномірно залити сирно-майонезно-Чесні очної сумішшю.
  9. Накрити деко кришкою або фольгою, помістити в духовку, розігріту до 200 градусів, на 40 хвилин.
  10. Через цей час вийняти блюдо, зняти кришку або фольгу, повернути в духовку ще на 10-15 хвилин, включивши при цьому конвертер (якщо є, якщо немає — просто додайте температуру), щоб отримати рум’яної скоринки. Смачного!
Читайте ще:  Рецепт Свинячі ребра з яблучно-гірчичним соусом
По теме: ( из рубрики Рецепти Свинини )
Роздiли
Top