Рецепт Свинина-гриль з вершково-гірчичним соусом
2875 Рецепт Свинина-гриль з вершково-гірчичним соусом

Рецепт Свинина-гриль з вершково-гірчичним соусом


Рецепт Свинина-гриль з вершково-гірчичним соусом

Читайте также: Як боротися з попелицею народними засобами

Інгредієнти для “Свинина-гриль з вершково-гірчичним соусом”:

Основне

Свинина (свинячі стейки без кістки) – 3 шт
Олія – ​​3 ст. л.
Сіль за смаком)
Перець чорний (за смаком)

соус

Цибуля ріпчаста – 1 шт
Часник – 3 зуб.
Гірчиця  – 3 ст. л.
Сливки (10%) – 200 мл
Сіль за смаком)
Олія – ​​2 ст. л.

Рецепт “Свинина-гриль з вершково-гірчичним соусом”:

  1. М’ясо заздалегідь дістати з холодильника, посолити, поперчити і залишити при кімнатній температурі, поки ми готуємо соус.
  2. Для соусу дрібно нарізаємо цибулю і часник. Обсмажуємо в невеликій кількості рослинного масла до золотистого кольору.
  3. Додаємо гірчицю, перемішуємо.
  4. Додаємо вершки, солимо. Помішуючи доводимо до загустіння, знімаємо з вогню.
  5. Соус готовий.
  6. На розпечену сковороду-гриль, злегка змащену олією викладаємо свинину. Так м’ясо збереже свою соковитість і придбає апетитну кірочку
    Обсмажуємо до готовності з двох сторін. Свинину можна вважати готовою, коли рідина, яка утворюється на поверхні м’яса стане прозорою.
  7. Я підвалу м’ясо в такому вигляді – на аркуші лаваша стейк і соус з свіжим салатом з молодої капусти! Смачного!
Читайте ще:  Рецепт Буженина зі свинини
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Свинини)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

4 − 2 =

Сейчас читают:
Top