2875 Рецепт Свинина-гриль з вершково-гірчичним соусом

Рецепт Свинина-гриль з вершково-гірчичним соусом


Рецепт Свинина-гриль з вершково-гірчичним соусом

Читайте также: Як боротися з попелицею народними засобами

Інгредієнти для «Свинина-гриль з вершково-гірчичним соусом»:

Основне

Свинина (свинячі стейки без кістки) — 3 шт
Олія — ​​3 ст. л.
Сіль за смаком)
Перець чорний (за смаком)

соус

Цибуля ріпчаста — 1 шт
Часник — 3 зуб.
Гірчиця  — 3 ст. л.
Сливки (10%) — 200 мл
Сіль за смаком)
Олія — ​​2 ст. л.

Рецепт «Свинина-гриль з вершково-гірчичним соусом»:

  1. М’ясо заздалегідь дістати з холодильника, посолити, поперчити і залишити при кімнатній температурі, поки ми готуємо соус.
  2. Для соусу дрібно нарізаємо цибулю і часник. Обсмажуємо в невеликій кількості рослинного масла до золотистого кольору.
  3. Додаємо гірчицю, перемішуємо.
  4. Додаємо вершки, солимо. Помішуючи доводимо до загустіння, знімаємо з вогню.
  5. Соус готовий.
  6. На розпечену сковороду-гриль, злегка змащену олією викладаємо свинину. Так м’ясо збереже свою соковитість і придбає апетитну кірочку
    Обсмажуємо до готовності з двох сторін. Свинину можна вважати готовою, коли рідина, яка утворюється на поверхні м’яса стане прозорою.
  7. Я підвалу м’ясо в такому вигляді — на аркуші лаваша стейк і соус з свіжим салатом з молодої капусти! Смачного!
Читайте ще:  Свинячий рулет з рисом і овочами
По теме: ( из рубрики Рецепти Свинини )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top