Рецепт Свинина-гриль з вершково-гірчичним соусом
Содержание
Рецепт Свинина-гриль з вершково-гірчичним соусом
Читайте также: Як боротися з попелицею народними засобами
Інгредієнти для “Свинина-гриль з вершково-гірчичним соусом”:
Основне
Свинина (свинячі стейки без кістки) – 3 шт
Олія – 3 ст. л.
Сіль за смаком)
Перець чорний (за смаком)
соус
Цибуля ріпчаста – 1 шт
Часник – 3 зуб.
Гірчиця – 3 ст. л.
Сливки (10%) – 200 мл
Сіль за смаком)
Олія – 2 ст. л.
Рецепт “Свинина-гриль з вершково-гірчичним соусом”:
- М’ясо заздалегідь дістати з холодильника, посолити, поперчити і залишити при кімнатній температурі, поки ми готуємо соус.
- Для соусу дрібно нарізаємо цибулю і часник. Обсмажуємо в невеликій кількості рослинного масла до золотистого кольору.
- Додаємо гірчицю, перемішуємо.
- Додаємо вершки, солимо. Помішуючи доводимо до загустіння, знімаємо з вогню.
- Соус готовий.
- На розпечену сковороду-гриль, злегка змащену олією викладаємо свинину. Так м’ясо збереже свою соковитість і придбає апетитну кірочку
Обсмажуємо до готовності з двох сторін. Свинину можна вважати готовою, коли рідина, яка утворюється на поверхні м’яса стане прозорою. - Я підвалу м’ясо в такому вигляді – на аркуші лаваша стейк і соус з свіжим салатом з молодої капусти! Смачного!
Из той же категории: (Рецепти Свинини)