Рецепт Свинячі реберця в медово-апельсиновому маринаді
Содержание
Рецепт Свинячі реберця в медово-апельсиновому маринаді
Інгредієнти для «Свинячі реберця в медово-апельсиновому маринаді»:
Ребра свинячі (делікатесні 2 шт.) — 1 кг
Апельсин (цедра і сік) — 2 шт
Лимон (цедра і сік з половини лимона) — 1 шт
Мед — 3 ст. л.
Приправа — 2 ст. л.
Сіль за смаком
Час приготування: 50 хвилин
Кількість порцій: 4
Рецепт «Свинячі реберця в медово-апельсиновому маринаді»:
1. Розрізати реберця на порційні шматочки вздовж ребер.
2. Зняти цедру з апельсинів і лимона за допомогою терки.
3. Видавити сік з апельсинів і половини лимона скориставшись соковижималкою для цитрусових.
4. Мед злегка розтопити в мікрохвильовці, щоб став рідким. Не кип’ятити.
5. Реберця залити свіжовичавленим соком, медом, посолити і приправити спеціями.
6. Обов’язково залишити маринуватися на добу в холодильнику прикривши посуд харчовою плівкою!
7. Викласти на деко в один шар, залити маринадом і відправити в розігріту духовку на 50 хвилин при 220-230 С.
Жахливо смачна страва, язика проковтнеш !!! )))