Рецепт Свинячі реберця в медово-апельсиновому маринаді
3119 Рецепт Свинячі реберця в медово-апельсиновому маринаді

Рецепт Свинячі реберця в медово-апельсиновому маринаді


Рецепт Свинячі реберця в медово-апельсиновому маринаді

Інгредієнти для «Свинячі реберця в медово-апельсиновому маринаді»:

Ребра свинячі (делікатесні 2 шт.) – 1 кг
Апельсин (цедра і сік) – 2 шт
Лимон (цедра і сік з половини лимона) – 1 шт
Мед – 3 ст. л.
Приправа – 2 ст. л.
Сіль за смаком

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 4

Рецепт «Свинячі реберця в медово-апельсиновому маринаді»:

1. Розрізати реберця на порційні шматочки вздовж ребер.
2. Зняти цедру з апельсинів і лимона за допомогою терки.
3. Видавити сік з апельсинів і половини лимона скориставшись соковижималкою для цитрусових.

4. Мед злегка розтопити в мікрохвильовці, щоб став рідким. Не кип’ятити.
5. Реберця залити свіжовичавленим соком, медом, посолити і приправити спеціями.
6. Обов’язково залишити маринуватися на добу в холодильнику прикривши посуд харчовою плівкою!

7. Викласти на деко в один шар, залити маринадом і відправити в розігріту духовку на 50 хвилин при 220-230 С.

Жахливо смачна страва, язика проковтнеш !!! )))

Читайте ще:  Рецепт Печінка в кефірі "Червоне і Біле"
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Свинини)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

17 − 9 =

Сейчас читают:
Top