3396 Рецепт М'ясо під шубою

Рецепт М’ясо під шубою


Рецепт М’ясо під шубою

Читайте также: «Стрижка газона»: 8 особенностей эпиляции зоны бикини

Інгредієнти для «М’ясо під шубою»:

Свинина — 500 г
Картопля — 4 шт
Масло вершкове — 10 г
Кетчуп — 70 г
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Сметана — 100 г
Часник — 1 зуб.
Сир твердий — 100 г
сіль
Перець чорний

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 7

Рецепт «М’ясо під шубою»:

  1. Зваріть картоплю в підсоленій воді і додайте трохи вершкового масла. Зробіть пюре.
  2. М’ясо відбийте, посоліть і поперчіть. Викладіть на пергамент змащений маслом. Змастіть кетчупом, викладіть тонко нарізану цибулю, потім картопляне пюре.
  3. Сметану змішайте з часником, можна підсолити трохи і змастіть картоплю.
  4. Випікайте в розігрітій до 180С духовці 30 хвилин, потім присипте сиром і відправте в духовку ще на 5 хвилин.
  5. Подавайте гарячим. Смачного

Читайте ще:  Свинячий рулет з рисом і овочами
По теме: ( из рубрики Рецепти Свинини )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top