Рецепт М’ясо під шубою
Содержание
Рецепт М’ясо під шубою
Читайте также: «Стрижка газона»: 8 особенностей эпиляции зоны бикини
Інгредієнти для «М’ясо під шубою»:
Свинина — 500 г
Картопля — 4 шт
Масло вершкове — 10 г
Кетчуп — 70 г
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Сметана — 100 г
Часник — 1 зуб.
Сир твердий — 100 г
сіль
Перець чорний
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 7
Рецепт «М’ясо під шубою»:
- Зваріть картоплю в підсоленій воді і додайте трохи вершкового масла. Зробіть пюре.
- М’ясо відбийте, посоліть і поперчіть. Викладіть на пергамент змащений маслом. Змастіть кетчупом, викладіть тонко нарізану цибулю, потім картопляне пюре.
- Сметану змішайте з часником, можна підсолити трохи і змастіть картоплю.
- Випікайте в розігрітій до 180С духовці 30 хвилин, потім присипте сиром і відправте в духовку ще на 5 хвилин.
- Подавайте гарячим. Смачного
По теме: ( из рубрики Рецепти Свинини )