Свиняча грудинка «Дуже просто»
Содержание
Свиняча грудинка «Дуже просто»
Інгредієнти для «Свиняча грудинка» Дуже просто «:
Грудинка — 1.8 кг
Часник (великих) — 4 зуб.
Сіль (з верхом) — 2 ч. Л.
Хмелі-сунелі (з верхом) — 1 ч. Л.
Рецепт «Свиняча грудинка» Дуже просто «:
- Часник пропускаємо через прес, змішуємо з сіллю і хмелі-сунелі.
- Шкірку грудинки надрезаем неглибоко клітинами. Втираємо часникову суміш, щоб вона потрапила в розрізи.
- Верхню частину і боки також трохи надрезаем і натираємо сумішшю.
- М’ясо пакуємо в рукав для запікання і ставимо в духовку на півтори години при t 180 градусів.
- Через 90 хвилин витягуємо з духовки, обережно розрізаємо рукав зверху і повертаємо в духовку ще на 30 хвилин.
- Викладаємо м’ясо на решітку, даємо відпочити хвилин 20.
- Нарізаємо пластиками, подаємо з дуже смачним полуничним соусом.
- Можна подати зі свіжими або солоними овочами. Смачного!
Соус полуничний до м’яса
Інгредієнти для «Соус полуничний до м’яса»:
Полуниця (свіжа) — 200 г
Соєвий соус — 2 ст. л.
Перець чорний — 1 пучку.
Перець червоний пекучий — 1 пучку.
Сіль — 1 пучку.
Цукор — 0.5 ч. Л.
Рецепт «Соус полуничний до м’яса»:
- Полуницю ставимо варити, помішуючи. З моменту закипання варимо 5 хвилин
- Протираємо через сито ложкою обережно, щоб не обпектися.
- Додаємо сіль, цукор, обидва перцю, соєвий соус. Перемішуємо, переливаємо в каструльку і варимо ще 5 хвилин.
- Соус готовий. Яскравий, ароматний, смачний.
По теме: ( из рубрики Рецепти Свинини )