Свиняча грудинка «Дуже просто»
1784 Свиняча грудинка "Дуже просто"

Свиняча грудинка «Дуже просто»


Свиняча грудинка «Дуже просто»

Інгредієнти для «Свиняча грудинка» Дуже просто «:

Грудинка — 1.8 кг
Часник (великих) — 4 зуб.
Сіль (з верхом) — 2 ч. Л.
Хмелі-сунелі (з верхом) — 1 ч. Л.

Рецепт «Свиняча грудинка» Дуже просто «:

  1. Часник пропускаємо через прес, змішуємо з сіллю і хмелі-сунелі.
  2. Шкірку грудинки надрезаем неглибоко клітинами. Втираємо часникову суміш, щоб вона потрапила в розрізи.
  3. Верхню частину і боки також трохи надрезаем і натираємо сумішшю.
  4. М’ясо пакуємо в рукав для запікання і ставимо в духовку на півтори години при t 180 градусів.
  5. Через 90 хвилин витягуємо з духовки, обережно розрізаємо рукав зверху і повертаємо в духовку ще на 30 хвилин.
  6. Викладаємо м’ясо на решітку, даємо відпочити хвилин 20.
  7. Нарізаємо пластиками, подаємо з дуже смачним полуничним соусом.
  8. Можна подати зі свіжими або солоними овочами. Смачного!

Соус полуничний до м’яса

Інгредієнти для «Соус полуничний до м’яса»:

Полуниця (свіжа) — 200 г
Соєвий соус — 2 ст. л.
Перець чорний — 1 пучку.
Перець червоний пекучий — 1 пучку.
Сіль — 1 пучку.
Цукор — 0.5 ч. Л.

Рецепт «Соус полуничний до м’яса»:

  1. Полуницю ставимо варити, помішуючи. З моменту закипання варимо 5 хвилин
  2. Протираємо через сито ложкою обережно, щоб не обпектися.
  3. Додаємо сіль, цукор, обидва перцю, соєвий соус. Перемішуємо, переливаємо в каструльку і варимо ще 5 хвилин.
  4. Соус готовий. Яскравий, ароматний, смачний.
Читайте ще:  М'ясо по французьки
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Свинини)
Сейчас читают:
Top