Спагетті болоньєзе
Содержание
Спагетті болоньєзе
Інгредієнти для «Спагеті болоньєзе»:
Спагеті — 1 упак.
Фарш м’ясний (яловичина і свинина навпіл) — 500 г
Цибуля ріпчаста — 2 шт
Перець болгарський — 1 шт
Перець чилі (угорський слабожгучій) — 1 шт
Помідори черрі — 300 г
Селера черешкова — 1 шт
Томатна паста — 50 г
Оливкова олія — 50 мл
Масло вершкове — 50 г
Зіра — 1 ч. Л.
сіль
Рецепт «Спагеті болоньєзе»:
- Лук очистити, порізати дрібними кубиками.
- Угорський перець порізати дрібно.
- Так само — болгарський перець.
- Черрі порізати навпіл.
- Селера порізати шайбочками.
- У сотейнику розігріти суміш оливкової і вершкового масла, пасерувати цибулю до прозорості. Викласти до нього фарш, перемішати, смажити, поки не випарується майже вся волога.
- Додати обидва перцю, перемішати, згасити три хвилини. Додати селеру, перемішати, тушкувати ще п’ять хвилин.
- Викласти черрі. Додати томатну пасту, перемішати, посолити.
- Додати зіру. Гасити на малому вогні під кришкою до повної готовності соусу — хвилин 20.
- Спагеті відварити в солоній воді до готовності, воду злити, спагетті викласти на блюдо «гніздом», в центрі укласти соус. Смачного!
По теме: ( из рубрики Рецепти Свинини )