2773 Спагетті болоньєзе

Спагетті болоньєзе


Спагетті болоньєзе

Інгредієнти для «Спагеті болоньєзе»:

Спагеті — 1 упак.
Фарш м’ясний (яловичина і свинина навпіл) — 500 г
Цибуля ріпчаста — 2 шт
Перець болгарський — 1 шт
Перець чилі (угорський слабожгучій) — 1 шт
Помідори черрі — 300 г
Селера черешкова — 1 шт
Томатна паста — 50 г
Оливкова олія — ​​50 мл
Масло вершкове — 50 г
Зіра — 1 ч. Л.
сіль

Рецепт «Спагеті болоньєзе»:

  1. Лук очистити, порізати дрібними кубиками.
  2. Угорський перець порізати дрібно.
  3. Так само — болгарський перець.
  4. Черрі порізати навпіл.
  5. Селера порізати шайбочками.
  6. У сотейнику розігріти суміш оливкової і вершкового масла, пасерувати цибулю до прозорості. Викласти до нього фарш, перемішати, смажити, поки не випарується майже вся волога.
  7. Додати обидва перцю, перемішати, згасити три хвилини. Додати селеру, перемішати, тушкувати ще п’ять хвилин.
  8. Викласти черрі. Додати томатну пасту, перемішати, посолити.
  9. Додати зіру. Гасити на малому вогні під кришкою до повної готовності соусу — хвилин 20.
  10. Спагеті відварити в солоній воді до готовності, воду злити, спагетті викласти на блюдо «гніздом», в центрі укласти соус. Смачного!
Читайте ще:  Свинячий рулет з рисом і овочами
По теме: ( из рубрики Рецепти Свинини )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top