3446 Рецепт Гострі ковбаски для мангала або гриля

Рецепт Гострі ковбаски для мангала або гриля


Рецепт Гострі ковбаски для мангала або гриля

Читайте также: Талісман Кажан

Інгредієнти для «Гострі ковбаски для мангала або гриля»:

Свинина — 2 кг
Цибуля ріпчаста — 3 шт
Паприка солодка — 4 ч. Л.
Перець Кайєн — 3 ч. Л.
Сіль — 2 ст. л.
Перець чорний — 1 ч. Л.
Часник — 4 зуб.
Вода — 150 мл
Соус (Гострий типу табаско) — 3 крапля.
Кишки (Свинячі солоні)

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 5

Рецепт «Гострі ковбаски для мангала або гриля»:

  1. Кишки беремо на ринку в м’ясному відділі. Вони просолені і заморожені.
    У мисці з водою замочуємо їх на 1-2 години. Потім добре промиваємо їх від солі під проточною водою.
  2. Як м’ясо в цьому рецепті у мене свинина з невеликими ділянками жиру, якщо хочете ковбаски пожирніше, то додайте сала або грудинку.
  3. Для ковбасок з рубленого м’яса:
    М’ясо краще злегка заморозити. Так його простіше дрібно нарізати. Нарізаємо на маленькі шматочки. Якщо у Вас є сокира для рубки м’яса, то краще використовувати його.
  4. Для ковбасок з фаршу:
    М’ясо порізати на довільні шматочки і прокручуємо його на м’ясорубці
    Потім подрібнити цибулю. Лук перекручуємо в кінці, щоб м’ясо не залишалося в м’ясорубці. Додаємо цибулю до м’яса.
  5. Додаємо спеції в м’ясо і добре перемішуємо.
    Так само для більш гострого смаку я рекомендую збільшити кількість каєнського перцю і гострого соусу в 2 рази.
  6. Вливаємо в фарш воду і починаємо його відбивати. Так фарш живить в себе воду і стане соковитим. Відбиваємо хвилин 10.
  7. Тепер є 2 шляхи.
  8. Фарш можна залишити в мисці, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник маринуватися на добу. Потім дістати і нафарширувати ковбаски. А можна нафарширувати ковбаски і залишити на ніч у холодильнику.
  9. Фаршируємо оболонку начинкою.
    Надягаємо оболонку на насадку. Потім проштовхуємо трохи начинки, прибираємо зайве повітря і зав’язуємо оболонку, формуємо початок ковбаски. І далі продовжуємо набивати. Фаршируються ковбаски досить швидко і просто. При заповненні стежимо за тим, щоб ковбаска виходила більш-менш рівномірною по товщині — без пустот і провалів. Дуже туго ковбаски НЕ набивайте, щоб вони не лопнули при готуванні. Потім зав’язуємо кінець оболонки і перекручуємо, щоб отримати ковбаски бажаної довжини.
  10. Можна начинити і без м’ясорубки беремо зрізане горлечко від пластикової пляшки там, де вузька частина надягаємо оболонку, а з іншого боку проштовхує начинку.
  11. Перед тим, як починати жарити ковбаски, наколюємо в декількох місцях зубочисткою, для того, щоб вони не лопнули при смаженні.
  12. Грати змащуємо рослинним маслом, так ковбаски НЕ прилипатимуть до грат. Викладаємо не надто щільно і смажимо з двох сторін до золотистого кольору. У нас пішло приблизно хвилин 5 — 10 на кожну сторону. Ковбаски варто викладати на мангал, коли найбільший жар пройшов і вугілля вкрилися білим попелом і придбали білястий колір. На такому жарі вони відмінно приготуються і не пригорять.
Читайте ще:  Свинячий рулет з рисом і овочами

По теме: ( из рубрики Рецепти Свинини )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top