Рецепт Гострі ковбаски для мангала або гриля
3446 Рецепт Гострі ковбаски для мангала або гриля

Рецепт Гострі ковбаски для мангала або гриля


Рецепт Гострі ковбаски для мангала або гриля

Читайте также: Талісман Кажан

Інгредієнти для «Гострі ковбаски для мангала або гриля»:

Свинина – 2 кг
Цибуля ріпчаста – 3 шт
Паприка солодка – 4 ч. Л.
Перець Кайєн – 3 ч. Л.
Сіль – 2 ст. л.
Перець чорний – 1 ч. Л.
Часник – 4 зуб.
Вода – 150 мл
Соус (Гострий типу табаско) – 3 крапля.
Кишки (Свинячі солоні)

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 5

Рецепт «Гострі ковбаски для мангала або гриля»:

  1. Кишки беремо на ринку в м’ясному відділі. Вони просолені і заморожені.
    У мисці з водою замочуємо їх на 1-2 години. Потім добре промиваємо їх від солі під проточною водою.
  2. Як м’ясо в цьому рецепті у мене свинина з невеликими ділянками жиру, якщо хочете ковбаски пожирніше, то додайте сала або грудинку.
  3. Для ковбасок з рубленого м’яса:
    М’ясо краще злегка заморозити. Так його простіше дрібно нарізати. Нарізаємо на маленькі шматочки. Якщо у Вас є сокира для рубки м’яса, то краще використовувати його.
  4. Для ковбасок з фаршу:
    М’ясо порізати на довільні шматочки і прокручуємо його на м’ясорубці
    Потім подрібнити цибулю. Лук перекручуємо в кінці, щоб м’ясо не залишалося в м’ясорубці. Додаємо цибулю до м’яса.
  5. Додаємо спеції в м’ясо і добре перемішуємо.
    Так само для більш гострого смаку я рекомендую збільшити кількість каєнського перцю і гострого соусу в 2 рази.
  6. Вливаємо в фарш воду і починаємо його відбивати. Так фарш живить в себе воду і стане соковитим. Відбиваємо хвилин 10.
  7. Тепер є 2 шляхи.
  8. Фарш можна залишити в мисці, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник маринуватися на добу. Потім дістати і нафарширувати ковбаски. А можна нафарширувати ковбаски і залишити на ніч у холодильнику.
  9. Фаршируємо оболонку начинкою.
    Надягаємо оболонку на насадку. Потім проштовхуємо трохи начинки, прибираємо зайве повітря і зав’язуємо оболонку, формуємо початок ковбаски. І далі продовжуємо набивати. Фаршируються ковбаски досить швидко і просто. При заповненні стежимо за тим, щоб ковбаска виходила більш-менш рівномірною по товщині – без пустот і провалів. Дуже туго ковбаски НЕ набивайте, щоб вони не лопнули при готуванні. Потім зав’язуємо кінець оболонки і перекручуємо, щоб отримати ковбаски бажаної довжини.
  10. Можна начинити і без м’ясорубки беремо зрізане горлечко від пластикової пляшки там, де вузька частина надягаємо оболонку, а з іншого боку проштовхує начинку.
  11. Перед тим, як починати жарити ковбаски, наколюємо в декількох місцях зубочисткою, для того, щоб вони не лопнули при смаженні.
  12. Грати змащуємо рослинним маслом, так ковбаски НЕ прилипатимуть до грат. Викладаємо не надто щільно і смажимо з двох сторін до золотистого кольору. У нас пішло приблизно хвилин 5 – 10 на кожну сторону. Ковбаски варто викладати на мангал, коли найбільший жар пройшов і вугілля вкрилися білим попелом і придбали білястий колір. На такому жарі вони відмінно приготуються і не пригорять.
Читайте ще:  Свиняча грудинка "Дуже просто"

Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Свинини)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

15 − четырнадцать =

Сейчас читают:
Top