Свинина з журавлиною і агрусом
Содержание
Свинина з журавлиною і агрусом
Інгредієнти для «Свинина з журавлиною і агрусом»:
Свинина — 1,5 кг
Журавлина — 1 скл.
Агрус — 0,5 скл.
Оливкова олія (Можна рослинне) — 5 ст. л.
сіль
спеції
Рецепт «Свинина з журавлиною і агрусом»:
- М’ясо порізати гармошкою, посолити. Журавлину розім’яти виделкою і змішати з маслом і спеціями.
- Змастити м’ясо, агрус вставити в розрізи, загорнути у фольгу і залишити маринуватися на ніч в холодильнику.
- Запікати при 200С * 1,5 години, відкрити фольгу за 30 хвилин до приготування і поливати м’ясо, соком, що виділяється.
- Подавати як в гарячому так і в холодному вигляді. Ну дуууже смачно!
По теме: ( из рубрики Рецепти Свинини )